Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » GymBeam vagy BioTech termékei?...

GymBeam vagy BioTech termékei? (Scitec most nem játszik a kérdésben.)

Figyelt kérdés

2021. márc. 29. 05:15
A kérdező szavazást indított:
GymBeam
BioTech
31 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
A Biotech felvásárolta már egy ideje a Scitecet, szóval ugyanaz a gyártó.
2021. márc. 29. 06:29
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

Lehet itt mondogatni hogy a "3-4 EzeR FoRinTos FehÉRje ugyaNaZ MInT a BIoTeCH mEg a SciTeC" de azért nem hinném. Én egy ideig ilyen voltam, lwgyen minnél olcsóbb és kész. Azóta úgy vagyok vele ha nincs pénz inkább nem veszek és majd ha lesz veszek akkor de NORMÁLISAT.

Ez alatt értem hogy van neve, jó az íze, népszerű, hatékony. A biotech azért egy elég neves cég és biztos hogy rendesen bevan vizsgálva. Igen tudom hogy multkor megbüntették őket, de gondolom azóta már nem hibáznak vagy ha mégis akkor is csak annyiról volt szó multkor is hogy volt benne valamilyen ízfokozó meg találtak valami minimális pár % eltérést a fehérjében ami nem sokat dob, inkább ez mint ahol fele annyi sincs mint amit ráírnak. Gondolj bele ha még a Biotech-nél is találtak egy-két apró hibát mi lehet a Gymbeam-nél ?

2021. márc. 29. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Gymbeam tökéletesen megfelel, 2,5kg fehérje 10eFt, ennél olcsóbban még sose vettem sehol még ha nincs is benne 21-22g csak 19-20 akkor is megéri, a másik olyan dolgot nem rakhatnak bele ami pl káros vagy nem megfelelő hisz egy tápkiegészitő cégről beszélünk, a boltokat is meg ezt is ellenőrzik, de ha valaki ennyire kételkedik az ne egyen virslit meg semmit kb.

Visszatérve a kérdésre mind a kettő márka jó, pl BioTech-est semmit nem veszek, scitec meg most nem játszik. GymBeam-nél nekem pl a fehérje jobb izű mint a másik 2 nél, azoknak érzem h "por" ize van, az összes izben éreztem, a gym-nél nem még. Póló, nadrág szintén jó minőségű, hiába 3300ft, német legalább és nem tucat cikk mint a new yorker-es pólók.

Én csak fehérjét veszek ott meg ruhát, azok nekem tökéletesek, scitectől meg az izületvédőimet meg multivitaminokat veszem, náluk meg az vált be nekem.

2021. márc. 29. 07:54
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát a Gymbeam szerintem nem egy nagyon bevizsgált hely. Mivan ha 100gramnban van 30-40 gramm fehérje ? :D
2021. márc. 29. 08:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyival nem térhet el, attól hogy nem felkapott nevű cég, vannak vizsgálatok, fogyasztó védelem, stb.

A biotech,scitec csak nagy neve van cégek, és 2x-es áron adnak el mindent a csomagolás végett kb. Ahhol én dolgozom az is pl egy kis cég mégis vannak audit-ok, vizsgálatok és élelmiszer ipari :)

Szerintem ha azon gondolkodik az ember, hogy mi van benne meg mi nincs ne vegyen semmit, nekem bevállt, izre is meg árra is, azért adja olcsóbban mert nem is tehetné meg hogy drágábban adja hisz akkor nem lenne különb a másik 2 gyártótól sem. De ez az én véleményem.

2021. márc. 29. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
30%

Hol dolgozol ?

Hát azért ha nagyobb a neve meg az ára akkor többször is bevizsgálják.

2021. márc. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!