Karcsi022 kérdése:
Hol/hogy lehet (egyesület/klub nélkül) Versenyengedélyhez jutni? Illetve ami nem korhoz kötött?
Figyelt kérdés
Igen, kondizáshoz kell. De nagyon szépen megkérek mindenkit, ne támadjanak olyanokkal, hogy "gyúrós józsi" és társai. Amatõr vagyok igen, nekem lelkileg/pszichésen/szellemileg és persze fizikálisan fontos. Nem, sajnos nincs más, értelmes idõtöltésem, hiába próbáltam itthoni edzést is. Hiányzik az a közeg és minden úgy ahogy van. Szóval a rosszindulatú hozzászólásokat hanyagoljátok, köszönöm!2021. márc. 16. 18:59
4/11 anonim válasza:
Szia! Egyesület nélkül nem tudsz versenyengedélyhez jutni, sajnos végig kell menni a folyamaton. Ha mégis úgy döntenél, hogy csatlakozol egy egyesülethez, a legegyszerűbb ha olyan sportot választasz, amihez sporttörvény szerint nem szükséges sportorvosi igazolás, viszont itt is számolj legalább egy hónap átfutási idővel (nekem legalábbis ez a tapasztalatom)
8/11 anonim válasza:
A darts, billiárd és a sakk is ilyen hogy nem kell sportorvosi és viszonylag hamar kész az engedély.
9/11 anonim válasza:
Elozo vagyok a darts szovetseg honlapjan vannak felsorolva a klubbok kivalasztasz egyet és befizeted a versenyengedely dijat az 5000 forintot ami egy evre szol aztan az egyesuletbe ha akarsz lejarni ott is fizetsz havi 4-5 ezret. Hamar meglesz az engedely aztan mehetsz is edzeni. A darts az a sportág ami kortalan és a legkonnyebb menni oda és csak nyilak kellennek nem kell más oda.
10/11 A kérdező kommentje:
5.válaszoló: Nem, semmi, hitehagyott lettem... :(
8.: A Sakkot próbáltam, de azt mondták, ők már online meccselnek, élőben, személyesen nem... :(
9.Ezt még megnézem és köszi! :)
2021. ápr. 28. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!