Hol lehet súlyzórudat venni?
Figyelt kérdés
Több helyen nézelődtem már interneten, de nem tudom melyik a megbízható hely, ahonnan rendelni lehet. A Decathlon-on 28mm-es rudakat láttam, de számomra a 30mm-es lenne a megfelelő, egy 160cm-es hosszal, ami perce acélból van.
A kérdés az, hogy tudtok olyan helyet, ahol a fenti kritériumoknak megfelelően nézelődhetnék és megbízható bolt vagy webshop lenne?
Válaszokat előre is köszönöm!
2021. márc. 15. 10:19
1/7 anonim válasza:
Én is 30 milliméterest javaslok, és legalább 160 centi hosszút. Például:
2/7 anonim válasza:
En most rendeltem 30mm franciat 7500ert a vital-forcerol. Arulnak egyenest is de az mar van 2 is itthon meg 2 egykezes.
3/7 A kérdező kommentje:
Ezek a shop-ok megbízhatóak? Most rendelnék először, nincs ismeretem ezen boltok terén.
2021. márc. 15. 19:38
4/7 anonim válasza:
Rendelgettem mar. De mindig utanvetellel kerem es megnezem mielott kifizetem. Nem kotelezo atvenni ha nemjon be
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2021. márc. 15. 20:14
7/7 anonim válasza:
Dechatlonban MINDEN sportfelszerelést meg lehet venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!