Az ilyen rázógépek valóban képesek olyan eredményt produkálni mint amivel reklámozzák ezeket?
Vibroshapher...
A reklámban elhangzik: napi tíz perc használat elegendő.Serkenti a vérkeringést.Izzadás,edzés és diéta nélkül lefogyhat.Csodálatos izmos,karcsú, fitt test érhető el a gép segítségével.
Aztán közben felvillan néhány izmosabb férfi,jó alakú nő...
Az izzadással a szervezet méregtelenít is.Szerintem arra mindenkinek,de egy túlsúlyos embernek meg mindenképp szüksége van.
Mondjuk a vérkeringést azt serkentheti.De a többi ígéretben kételkedek.
3
Eszem ágában sincs megvenni.Már lefogytam amikor szükséges volt majdnem 20 kilót.Mondjuk különösebb diétát nem tartottam.Csak elkezdtem biciklivel munkába járni, olyan napi 70 km tekerés volt.Az elégnek bizonyult.
-------------------------------
Csak az érdekelt,hogy működnek-é ezek a csodaszerkezetek.S ha nem ,akkor miért hazudnak ekkorát a reklámokban?Hiszen csak feltűnik annak aki használja,hogy nem éri el a kívánt eredményt.
6
Na de a reklámban azt mondják,hogy az izzasztó edzéseket ez helyettesíti.Oké,akkor ezek szerint konkrétan hazudnak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!