Ha sportolói igazolás nélkül lemegyek a terembe, akkor nem engednek be? Megállîtanak a recepción vagy mi lesz?
de, én magam is leírtam már, de most leírom még 1x.
1. Keresel egy bármilyen sportegyesületet, teljesen mindegy, melyik, online is be lehet csomóba lépni, oda se kell menni. Kitöltöd a kitöltendő belépési nyilatkozatot, befizeted a tagdíjat.
2. megveszed ezt:
Basszus, most látom,hogy itt 349 ft, én 500-ért vettem, bebuktam 150 forintot, no mindegy...
3. Foglalsz egy időpontot egy tetszőleges sportorvosnál. Az államira hónapokat kell várni, magánúton javasolnám. Elbattyogsz a könyveddel, fizetsz, vizsgálatok lezajlanak, bepecsételnek, 1 évig érvényes.
4. Egy db igazolványkép kíséretében, kitöltött könyveddel bemész az adott sportegyesülethez, ahol lepecsételik neked, és (lehet, h. ezért kell valamennyit fizetned, főleg, ha plasztikkártyás) kiállítják a versenyengedélyt. Ha a versenyengedély plasztikkártyás, arra várni kell, nekem 2 hét alatt jött meg, de addig is adtak egy ideiglenes papíralapú igazolást.
5. Ezen cuccok birtokában keresel egy nyitva tartó termet, és annyit jársz edzeni, amennyit szeretnél, miután a belépőt/bérletet kifizetted.
Ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!