Elérhető nőként natural ? Hogyan?
Figyelt kérdés
Nőként hozható egy hasonló izomtomeg ilyen szárazság mellett? Sima súlyzós testépítő edzessel natúralban elérhető izomzat és szalkassag? Hany % testzsir lehet vajon?
2021. febr. 19. 13:00
1/9 anonim válasza:
Szerintem ő nem tiszta. Utolsó kép árulkodó és a 3. képen látszanak a vastag erek, ami a koksztól szokott lenni. Kis teszto befigyelt az tuti
2/9 anonim válasza:
Szerontem el lehetne érni, nagyon kemény munka árán, de ő nem ezt az utat választotta.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a felfuvalkodott hólyag 😀 Bablevest neki éjszakára! 😀
5/9 anonim válasza:
Akinek van egy kis szeme hozzá, egyértelműen látja a szerhasználat jeleit. Bár nem hiszem, hogy sika tesztót használna, kemény és száraz izmai vannak, ami méghozzá be sincs laposodva. Stana, primo, anavar, talán clen, ilyesmik mehetnek neki.
6/9 anonim válasza:
Nem a koxtol eres valaki hanem az alacsony tzstol.. meg miaz h nem sima testot hasznal mert kemeny es szaraz meg nem lapos. Sima tesztotol is kemeny leszel meg szaraz es kerek ha jol kajalsz meg edzel 😀
Am megeshet h natural ha k.rvajo a genetikaja meg evek ota edz es tartja a kajat. De eleg ritka.
7/9 anonim válasza:
"Nem a koxtol eres valaki hanem az alacsony tzstol.."
Ez igaz, de mi az erek vastagságáról beszéltünk, nem pusztán az "erességről"
8/9 anonim válasza:
Lool milyen szakertok 😅 hany kuratok volt eddig milyen cuccokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!