Vállból nyomásnál hogy helyezkedjen el a karunk? Teljesen oldalra nézzen a könyök, vagy lehet kicsit előrébb helyezni?
2021. jan. 29. 14:09
1/4 anonim válasza:
Nem véletlenül, abban a helyzetben jobban fedi az ízületi vápa a felkarcsont fejét, ízületkímélőbb.
2/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy kicsit beljebb nézve egészségesebb a vállnak.
3/4 anonim válasza:
Én így szoktam csinálni.
Kettő vasládába kőgolyókat rakok, és azt vállból kinyomom, sokszor egymás után.
Szomszédok néha átnéznek, hogy a Béla mit csinál már megint.
5 ampulla susi meg az inzulin mikor betolok utána egy doboz piros pöttyös rudit, üt ám rendesen.
Tele van a kertem lukakkal, mikor túl gyorsan nyomtam ki a kőgolyókat és kirepültek a vasládából, tönkretették a gyönyörű pázsitgyepemet.
Béla 48F
147kg
197cm
kar55-56cm
erőemelő
4/4 anonim válasza:
Mobilizáció és anatómia kérdése. Ahogy kényelmesebben érzed a vállaidat és az izommunkát. Ne javítsd ki azt aki az első verzióban nyomja, mert lehet neki simán jó úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!