Hány éves kortól lehetséges a tesztoszteron szint növelő szedése? Többi lent!
Testépítéssel kapcsolatban hallottam, hogy tesztoszteron szint nevelő segítségével sokkal jelentősebb eredményeket lehet elérni. Ki szeretném próbálni, hogy mennyire hatásos és egészséges, csak információt nem találtam arról hogy esetleg bizonyos életkorhoz kötött lenne. Én most 20 éves vagyok, aktívan sportolok és edzőterembe járok, onnan kaptam az ötletet is. Ha valaki tud erről valamit vagy van bármi tapasztalat/ tanácsa, az írja meg nekem. Köszönöm!
20/F
En 23 vagyok es kovezzetek meg nekem kellett, alacsony volt a termelesem igy be kellett "bikazni" de nem tribulusszal meg ilyen szarsagokkal :D
Volt egy haverom szinten 20korul, neki is alacsony volt a termeles (nem hasra csapva mondom, en sportorvossal vervetellel ellenorizve lett) es neki hasznalt a cink szelen is, de ez szerintem nem minden fiatalra igaz, hogy tombol a hormon meg magas a teszto. Pl egy kocka sracnak mitol lenne magas a termelese, mikor nem csinal semmit egesz nap csak ul a gep elott?
Kerdezo, szerintem meress egy szintet, hogy kell e egyaltalan, aztán utanna érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!