Hány sorozattól fejlődsz a legjobban hetente?
Figyelt kérdés
Sorozat/izomcsoport.2021. jan. 25. 15:33
1/5 anonim válasza:
Osztott edzést csinálok. Egy izomcsoportra általában 3 gyakorlatot csinálok, kivéve a láb és a hát, mert arra 4-5 megy.
3x10-eket szoktam csinálni. 2 hónap múlva már elég látványosan volt eredménye a külső szemlélők között.
2/5 anonim válasza:
Kb ugyanez csak en 3 helyett 5 sorozat mindenre. En sz@rabbul fejlodtem kevesebbtol.
3/5 anonim válasza:
A túledzés sem jó. Főleg ha megfelelően kivitelezed a gyakorlatot. Nem kell túlzásokba esni, mint a 2-es.
4/5 anonim válasza:
Miert lenne tulzas.. heti kb 20 sorozat egy izomcsoportra. evek ota igy edzek meg eleg sokan.. Szerintem manapsag edzenek tul keveset azert nem fejlodnek meg mondjak pl ram is h biztos koxolok.. nem, csak tudok edzeni meg nem 5 perc egy gyakorlat fing sullyal.
5/5 anonim válasza:
Nekem miből mennyi. Valamelyik gyakorlatból csak 3 sorozat, valamelyikből 4-5, aztán dropset.
Én sem fejlődtem rendesen, amikor csak 3 sorozat volt mindenből, úgyhogy egyetértek a 2.válaszolóval. Nekem kell a 4-5 sorozat az alapgyakorlatoknál is, pedig én se nokedli súllyal csinálom és mégse viszem túlzásba. Mellesleg eddig még nem volt túledzésem. Ha valaki pihen eleget, nem is lesz túledzés 6-7 sorozattól se.
Nincs túledzés, csak kevés pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!