Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tetszik ez a testalkat?

Hogy tetszik ez a testalkat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jan. 14. 05:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Fújj 🤢
2021. jan. 14. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
10: Mutatsz nekünk egy "heterós" (férfias) naturált, akivel elégedett vagy?
2021. jan. 14. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem kovetem a naturalokat. Meg adtol meg h vki naturalnak mondja magat nembiztos h az. Vagy h mindig is az volt. Ha kiurul mar nem lehet kimutatni. Meg van amit alapbol se. Ha mindig natural volt akkor jo forma (bar nekem keves amit naturalba el lehet erni). De a kisugarzasa, beallasa nem tul ferfias.
2021. jan. 14. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Nézd, egy kezemen meg tudom én is számolni azt, aki mindig az volt (ismerem), és jól is néz ki. Tudom a propagandát, hogy minden ropival meg Gombóc Artúrral el akarják hitetni, hogy görög istenné gyúrhatja magát, de mindig oda lukadok ki, hogy a jó genetika nagyot dob az esélyeken.
2021. jan. 14. 18:31
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Az biztos. Enis tudok jo genetikaju embereket akik naturalok es jol neznek ki. Nekemis eleg jo a genetikam alapbol is, edzettem is 8 evet naturalba de vegul azt is keveseltem. Mindenkinek mas jon be. Ramneznek aztmondjak be vagyok koxolva. (bar naturalba is aztmondtak) Pedig vagy fel eve nem es teszten is lazan atmegyek.. tehat natural vagyok? :D
2021. jan. 14. 19:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Azta, kemény lehetsz, grat. Nincs kedved feltenni ide egy képet? Ezekből amúgy kezdőtől haladóig rengeteget lehet okulni: https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__108..

Én meg a 25 éves kori formámat szeretném visszahozni, így sok évesen. Mondjuk rá, hogy a négy és feledik X-hez közelítve jelenleg max. a kortársaimhoz képest érek valamit (izomzatilag).

2021. jan. 14. 20:00
 17/20 A kérdező kommentje:

A testépítő pózolás az többnyire már alapból b*zis :S

2021. jan. 14. 22:42
 18/20 anonim ***** válasza:
A lába valszeg vékonyka. De amugy rendben van.
2021. jan. 16. 15:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék olyan fekete lenni plusz nagyon bzis.. Nincs benne semmi egyéniség se tartás csöppnyi férfiasság sem szorult bele.

Kérdezem en ot hogy nevezed férfinak? Miert lenne az?? Vicces.

2021. jan. 16. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:
A testalkat volt a kérdés, nem a kisugárzás, a pózolás, a haj és egyéb.. A testalkat rendben van. Talán már egy picit több is, mint ami egy halandó szemnek tetszik. Viszont szerintem rendben van.
2021. jan. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!