Hulyeseg. Semmi koze hozza.. csak a legtobben lustak ennyit edzeni meg felrekajalnak. Ezert aztmondjak h lehetetlen. Meg h kox xD magukat hitegetik meg csapjak be es belenyugszanak h ezt nem erhetem el naturalba.
2021. jan. 6. 17:49
12/21 anonim válasza:
Mutass egy natural csajt aki ilyen, és van negatív dopping tesztje😂
2021. jan. 6. 18:08
13/21 anonim válasza:
11: A rengeteg cuccos aki hazudozik, hogy naturál az sokkal nagyobb kárt csinál a sport iránt érdeklődőkben, mint a "belenyugvás" hogy nem lesznek ekkorák. 10 éve én is úgy kezdtem el edzeni, hogy fú ez a csávó fél év meg 1 év alatt ekkora lett, akkor most elkezdek edzeni és pár hónap alatt ekkora meg akkora leszek. Nyilván semmi se lett belőle néhány hónap múlva, mert nem toltam magamba havi félmilliónyi cuccot, aztán fel is adtam. Most hogy rájöttem ("belenyugodtam"), hogy mi az elérhető cél, így már sokkal nagyobb a motivációm és értékelem a kis naturál sikereimet.
A csaj meg nyilván annyi munkát belenyom a fizikumába amennyit legtöbbünk sose fog, de ettől még szerintem se naturál forma ez nőnek.
2021. jan. 6. 19:07
14/21 anonim válasza:
13# azert a natural is kitudja magat szepen pattintani :)) lattam nagyon jo formakat, csak nem fel meg egy ev. Hanem 5-6
2021. jan. 6. 19:23
15/21 anonim válasza:
Minden viszonyítás kérdése
2021. jan. 6. 19:31
16/21 anonim válasza:
14: persze, hogy ki tudja, nagyon jó formákat lehet elérni naturálként is. Csak amikor az emberek nézik a 6-8%-os testzsírú 100kg-s testépítőt és azt hiszik hogy elérhető, akkor jön a nagy csalódás és vagy abbahagyják vagy fél év edzés után cucchoz nyúlnak.
Meg amikor a naturál 6 éve edző iszonyú jó formában levő emberre azt mondják, hogy "nem rossz, de nincs túl sok tömeg", mert Zyzzhez és a még nagyobb emberekhez vannak szokva...
2021. jan. 6. 19:38
17/21 anonim válasza:
a comb majdnem hozhato naturalon, de ez a bicepsz kizart dolog... Es a noknek pont h rengeteget kell szedni mert alig van bennuk tesztoszteron, nezz meg egy mr olympia gyoztes not meg ferfit, es allitom ugyan annyit tolnak
2021. jan. 22. 07:56
18/21 anonim válasza:
A comb se hozható ne írj hülyeséget
2021. jan. 22. 07:59
19/21 anonim válasza:
azt mondtam MAJDNEM, a dagadekony nok, ektomorf vagy micsoda, azok siman feltudnak az evek alatt egy jo vastag combot epiteni, de a tobbi izmuk ugyan ugy csokevenyes marad hiaba edzik szet magukat, nezs meg a bikini versenyzoket
2021. jan. 22. 08:03
20/21 anonim válasza:
En ismerek csajt aki igy nez ki naturalba es anorexiasbol jott igy fel. Sok ev meg nagyonjo genetika. Etrendet MINDIG tartja evek ota. Napi 400cht betol a kiscsaj :D meg heti 5x2 orat edz. Versenyt is nyert mar.. szoval vannak csoda genetikak meg brutal kitartas, megszallottsag :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!