Mit gondoltok erről? Tényleg így kellene edzeni? Nekem elég hitelesnek tűnik az oldal, és van mögötte eredmény!
Tényleg megéri belenézni.
Linkeltem a konkrét edzéstervet, de az egész blogot érdemes elolvasni!
Nekem csak az a fura, hogy egy izomcsoportra 1-2 sorozatot végez/edzés. Heti 3x ez így is csak 6 sorozat/izomcsoport.
Kevés a volumen, nem?
Illetve heti 3x bukásig edzeni mennyire tesz jót az idegrendszernek?!
Jogos, amiket írsz, de szerintem egy kis módosítással kiküszöbölhető. Ha átvariálja úgy az ember, hogy a nehéz alapgyakorlatok ne háromszor, csak kétszer szerepeljenek, és a "hiányzó helyekre" bepakol könnyebb, kiegészítő gyakorlatokat (nagyobb ismétlésszámmal), akkor a volumen is megvan, és nem nyírja ki az idegrendszert.
Számold a bemelegítő sorozatokat is. Nekem egy egyszerű piramis, fekve nyomás során úgy néz ki, hogy sima rúd, 60, 90, 120, 150, 180, 180. Szóval lényegében én is 2 sorozatokat végzek. És ehhez nagyon hasonló az összes többi gyakorlat kivitelezése. Én is egy gyakorlatot végzek per izomcsoport, heti háromszor-négyszer már évek óta. Mondjuk úgy, hogy nem rosszabb mint a rommá bontott, sok gyakorlatos, sok sorozatos edzések. Viszont érdekesebb, változatosabb.
Az antagonista szett edzés pedig nem újkeletű dolog. Arnold 50 éve....
Én nem szeretek annyira meghalni az edzésen, szóval ezt meghagyom a motivált fiatalságnak... viszont tuti hogy jó. plusz egy volumen, amin át kell rágnia magát a szervezetnek.
Hát lehet,hogy valakinek nem kezdőkent elég két sorozat ×3 hetente,de azért nezzünk bele egy kicsit jobban.
Szerinted csinálsz összesen 20 ismétlést és az hipertrófiát idéz majd elő a kővetkező szerdáig?
De jó is lenne!
Bizisten en is szivesen lenyomnék 6 sorozatot bukasig hetente,oszt el van intezve a nővekedés.
Kezdőként lehet,sőt ajanlatos is így edzeni.Sőt en is így edzettem kb 2 evig.Mondjuk en 2 sorozattól nen tudtam akkor sem nőni(lehet rosszul csinaltam valamit,vagy ilyen vagyok),de utanna ez kevés volt.Es mivel az alapkoncepció,miszerint edz olyan intenzíven mintegy állat,nem jött be(kicsináltam a vállaimat ,mert a végén mar addig okoskodtam az intenzitasnöveléssel,hogy a 3×10 helyett 10×3at csináltam fejfölényomásban ugye bukásig),rájőttem,hogy el kell engednem ezt a tökös ,ferfias módszert.Nem leszek mar Eddie Hall,meg Ronie Coleman keveréke,es nem fogok felhúzni 2-3száz kilókat,hogy recsegjen mindenem.
Azóta tőbb sorozat,legalább 18 hetente a nagyobbakra,2 fele osztva, megy.Es nincs izületi fajdalom,nincs sérülés sem.
Nekem ez vállt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!