Miért nem esznek az emberek szárított húst, ha abban több a fehérje?
Szöcske? Erre gondolsz? [link]
Igazad van, ez még jobb amit én küldtem, ebben 56g fehérje van és 525 kcal és még olcsóbb is.
Most hogy így találtunk egy jobb alternatívát, már csak a kérdésre várnám a válaszokat, hogy akiknek problémájuk van az evéssel, azok miért nem esznek ilyen szárított magas fehérje, kcal tartalmú kajákat?
S, így nem kellene leerőltetni, mint ahogy az egyik válaszadó írta.
Am amit linkeltel 5ezer 200g.. Amitol ehenhalsz es akk az csak 100g feherje. Ami nem is eleg egy napra es havi 150ezer ha mindennap eszel.
2kg marha 5ezer. Ami 200g feherje.. pont feleannyi egy honapra. De az emberek esznek pl csirket, pulykat es mas feherjet is.
Igy kb 3x anannyira jon ki ha szaritott marhabol vinned be. Vagy 300ezer lenne a havi kajam :'D
De ha használjuk az ötletet amit a #11-es írt, akkor fogni kell pár szöcskét, otthon pedig lehet őket tenyészteni, így fizetni sem kell érte.
#12-es válaszomban küldtem egy linket, az bizonyítja, hogy elég tápanyagdúsak. Ízre sem undorítóak, én ettem már, hasonló a chips-hez, kicsit ropogósabb.
Honnan tudod hogy nem olyan izletes mint egy jo kis daralthus vagy steak, kóstoltad már?
Mellesleg nem azt mondtam, hogy csak ezen kell élni, lehet mást is enni, de ez megkönnyítené, és másból kevesebbet kellene enni.
Hmm, igen en ertelek, de tudod a feherjepor erre van, es sokkal olcsobb es finomabb is. (Szamomra)
Igen kostoltam, nem rossz de nekem annyira nem jon be.
De ha neked bejön, akkor szerintem csapasd azzal és kész :) megmondtad kaloria megvan feherje megvan akkor nem lehet mas akadalya, ha te ezzel akarod kiboviteni akkor csinald. Mas meg massal fogja ilyen egyszeru :)
Na igen, a feherjet mar mindjart koksznak veszed, itt mar eleg nagy problema kezdodik :))
Egy sima feherje megnezem hogy kinek nyirja ki a vesejet vagy a majat. Kreatinnal mar megeshet a vese, de ha rendesen iszol vizet naponta (2.5-5liter/nap) akkor az sem csinal semmit. Sott en most hasznalok oxadrolt (SARMs) ez sem csinalt semmit se a majamnak se a vesemnek se semminek, jo lehet egy kis fehfajas valakinel (nekem az sem volt) de eleg biztonsagos cucc, ajanlott a pct utanna, de ezek sem szteroidok, hogy kinyirjanak belulrol.
Na mindegy, ha nem akarsz porokat "szedni" akkor ennyi erovel uzletbol ne vegyel tejet mert halkan megsugom az is tejPORbol keszulnek :)) szoval akkor a tejet is szeded es nem iszod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!