Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok/Nők, mit gondoltok egy...

Lányok/Nők, mit gondoltok egy alacsonyabb férfiról (172-173 cm), akinek széles vállai vannak?

Figyelt kérdés
Még alacsonyabbnak fog tűnni velük vagy jól nézhet ki egy ilyen magasságú férfin is?

2020. dec. 19. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Idétlen látványt nyújt. Látszik hogy ezzel kompenzál.
2020. dec. 19. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg sok ember kompenzál a gyúrással. Viszont ha edzel, akkor kompenzálsz, ha nem akkor meg igénytelen vagy. Nehéz itt okosságot mondani.
2020. dec. 20. 01:23
 3/8 anonim ***** válasza:
En csak 170 vagyok es eleg izmos, szeles vallu de szalkas. Ha magas lennek is ugyanugy edzenek.. azert edzek mert imadom. Meg egy ferfi legyen izmos, erős vmennyire legalabb. Csajozassal sose volt gond. Nagyon gyonyoru kedves baratnoim voltak mindig. Az inkabb a kisugarzason, duman mulik. Ha van humorod, kedves, hatarozott vagy vannak celjaid halad az eleted akkor nyert ugyed van. A normalis csajokat inkabb ez erdekli mint az izom. Sőt.. ha tul jo formaba vagy meg el is ijesztesz egy csomot mert azthiszik nagykepu vagy es csajozogep.. kozbe lehet h pont forditva.. en mar jartam igy is.. de pont forditva is.
2020. dec. 20. 07:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs bajom a magasságommal, nem próbálok kompenzálni semmit, csak kíváncsi voltam, hogy esztétikailag hogy nézhet ki egy kívülálló szerint.
2020. dec. 20. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a magasság mániát.

[link]

Ez a gyerek örül, ha van 170 centi magas, de szerintem valamivel még alatta is van, ha több képet megnézel róla, és bolondulnak érte a nők, és minden nap látom, hogy nők osztják meg képeit/videóit facebookon ábrándozva. Persze, most jól lepontozol, mert szerinted ocsmány, de a valóság az, hogy minden újjára kap, és a legtöbb nála magasabb férfit lekörözi. Ennyit erről.

2020. dec. 20. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
De ez televan lovéval. Ugy még az öreg 150kgos bálnák is becsajoznak.
2020. dec. 20. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Látom, nem ismered ezt a fajta világot. Épp a nőkből van tele pénzzel,ne viccelj.
2020. dec. 21. 01:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem az a gyúrós Pityu alkat, akit tényleg egyszerűbb átugrani, mint megkerülni, akkor szerintem nincs vele baj. Sőt. Kifejezetten szexi. Az én párom is ez a kategória, edz, de nem lufiméretű izmokat gyárt magának.
2020. dec. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!