Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokan miért adják hogy elő...

Sokan miért adják hogy elő hogy a konditermek bezárása tragédia?

Figyelt kérdés

Simán el lehet menni építkezésre segédmunkásnak, szakmunkásnak.

Cementes zsák emelgetés, glettelés, szobafestés, tetőfedés, ács/bádogos munka stb.

Ezek kiválóan stimulálják az egész testet, tökéletesen alkalmas tréningezéshez.

2020. dec. 10. 12:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Hagyjátok már a trollt, komolyan.

Ne etessétek!

Ha senki sem reagál a provokatív kérdéseire, előbb-utóbb megunja és normális életvitelbe kezd! Vegyük úgy, hogy ezzel is segítünk neki!

2020. dec. 10. 16:40
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Miért troll? A cementes zsák emelgetés természetesen túlzás, de tényleg fárasztó a sok nyafogó "sportember", akinek az az egyik legnagyobb gondja, hogy nem tud konditerembe járni 1-2 hónapig. Mit szóljon akkor az a többtíz- vagy százezer ember, aki a munkáját veszítette el, azok a vállalkozások, akiknek be kellett zárniuk (pl. akár a konditermek ha már ez a téma), vagy azok az idősek, betegek, akik attól félnek, hogy megfertőzi őket valami hülye, aki lázadozik, hogy egy textildarabot kell az arca elé raknia, vagy annak ellenére jár konditerembe, hogy tilos (lásd M.Richárd és társai)?
2020. dec. 10. 16:48
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Tehát bezártak az edzőtermek pár hónapra ezért menjek el tél közepén egy teljesen idegen szakmában dolgozni feladva a biztos állásomat hogy csicskáztassanak azért hogy pakolhassam a zsákokat.

Ez lenne életem legjobb döntése...

2020. dec. 10. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Na jó, én nem fogok egy anonim fórumon agyhalott, provokáló, élettelen, magukat tök idiótának beállító trollokkal vitatkozni.

Csá gyíkok én léptem

2020. dec. 10. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
#14, nem érdekelsz senkit.
2020. dec. 10. 17:57
 16/16 anonim ***** válasza:

A kettőnek mi köze egymáshoz? Lattal mar melost? Eleg fosul neznek ki... es nezz meg egy rendeszeresen terembe jarot. Meg ha ennyire nem ertesz hozza is egyertelmu sztem h nem ugyanaz..

Meg hagyjak ott az emberek a jol fizeto melojukat h lapatoljanak meg teglat hordjanak? Hogyne.. van aki tobbre vagyik keccazezernel

De amigy mit zavar? Neked meg lehet az tragedia ami nekunk faszsag.

2020. dec. 11. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!