Sokan miért adják hogy elő hogy a konditermek bezárása tragédia?
Simán el lehet menni építkezésre segédmunkásnak, szakmunkásnak.
Cementes zsák emelgetés, glettelés, szobafestés, tetőfedés, ács/bádogos munka stb.
Ezek kiválóan stimulálják az egész testet, tökéletesen alkalmas tréningezéshez.
Hagyjátok már a trollt, komolyan.
Ne etessétek!
Ha senki sem reagál a provokatív kérdéseire, előbb-utóbb megunja és normális életvitelbe kezd! Vegyük úgy, hogy ezzel is segítünk neki!
Tehát bezártak az edzőtermek pár hónapra ezért menjek el tél közepén egy teljesen idegen szakmában dolgozni feladva a biztos állásomat hogy csicskáztassanak azért hogy pakolhassam a zsákokat.
Ez lenne életem legjobb döntése...
Na jó, én nem fogok egy anonim fórumon agyhalott, provokáló, élettelen, magukat tök idiótának beállító trollokkal vitatkozni.
Csá gyíkok én léptem
A kettőnek mi köze egymáshoz? Lattal mar melost? Eleg fosul neznek ki... es nezz meg egy rendeszeresen terembe jarot. Meg ha ennyire nem ertesz hozza is egyertelmu sztem h nem ugyanaz..
Meg hagyjak ott az emberek a jol fizeto melojukat h lapatoljanak meg teglat hordjanak? Hogyne.. van aki tobbre vagyik keccazezernel
De amigy mit zavar? Neked meg lehet az tragedia ami nekunk faszsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!