Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek van rá esély hogy...

Szerintetek van rá esély hogy a konditermek örökre megszűnnek?

Figyelt kérdés

Így a sok felelőtlen ember megtanulná, hogy járvány helyzetben ne tömörüljenek és terjesszék a vírust.

Így nem lenne az a sok öreg veszélyeztetve sem.

#konditerem #Maradjanak
2020. dec. 8. 14:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd, kérdező, neked találtam, segítenek feldolgozni a konditeremben átélt traumákat!

2020. dec. 9. 18:37
 22/37 anonim ***** válasza:
Edzeni sulyzokkal kell mwg edzoi felugyelet mellett. Amugy Pesten most is nyitva vannak a termek versenyzoknek egyenlore.
2020. dec. 9. 18:38
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért ugye tudod kérdező, hogy saját testsúlyos edzéssel max tónusos testet tudsz elérni, izmosat nem. Persze én is féltékeny lennék azokra, akik elmernek menni terembe és tenni azért hogy jól nézzenek ki. Csak lehet én nem lennék rá ennyire büszke, mint te.
2020. dec. 9. 18:45
 24/37 anonim ***** válasza:
#19 én kíváncsi vagyok a satöbbi részre, mivel látom hogy kismilliárd ötleted van hogy kéne eddzenünk. Én csak a saját testsúlyosat ismerem, és a súlyzós gyakorlatokat, amiket tudok végezni, ha akarod, ideveszem a kreatív gyakorlatokat is. Mesélj már nekem, ezt most 0 szarkazmussal mondom.
2020. dec. 9. 18:50
 25/37 A kérdező kommentje:
24, pl fizikai munka (talicskázás, glettelés, stbb..), azt úgy sem bírjátok 5 percnél tovább
2020. dec. 9. 19:03
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg egy komplett idióta vagy...
2020. dec. 9. 19:20
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
A talicskázás egy munka te szégyentelen kérdező. Az edzés konditeremben meg egy kikapcsolodas stressz levezétese es szorakozas meg hobbi is egyben. Mindenkinek van hobbija. Ezzel az erovel minden sport tevekenyseget be lehetne tiltani ha ezt mondod aztan legyenek elhizva az emberek uljon mindenki otthon sot jo hogy nem azt mondod hogy szunjon meg az osszes sport tevekenysegek. Virus meg mar reg nem fertoz vagyis nem ugy ahogy azt beallitjak es egyaltalan nincs akkor veszely ha láttad volna a statisztikát hogy kevesebb idén a halottak száma mint tavaly. Akkor mitől is félünk? Ez mind csak a pénzről szól meg a vakcináról semmi másról. A vakcinák azok amelyek nem megbízhatóak egy pár hónapos vakcina és kitudja hogy ha azt beleteszik az emberbe mit vált ki. Ezért veszélyes még de attól hogy vírus van nyugodtan lehetne normálisan is élni korlátozasok nélkül csak egyeseket a média annyira kimosta a fejeket hogy még ott is hordanak az ilyenek maszkot ahol egy lélek sincsen.
2020. dec. 9. 19:54
 28/37 A kérdező kommentje:
Igen, az is munka a talicskázás, tehát azért fizetnek. Így a hasznosat összekötöd a kellemessel.
2020. dec. 9. 20:06
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen :) 1-2 hónap és sźétszedjük a termet emberek. Kitartás addig vastesók. Am meg okoska akkor a boltok, plázák is szűnjenek meg. Ott is terjed.. meg a tömegközlekedés.. hogy lehettek ilyen felelőtlenek?Lehet már rendelni mindent és vannak más közlekedési eszközök. De ti gyilkolásztok...
2020. dec. 10. 18:14
 30/37 A kérdező kommentje:

#29, látom a sok értelmet. Szerinted a konditerem létszükségletű? Elárulom, nem.

Míg a boltok igen. Vagy te azt mondod hogy te nem halnál éhen? Jó lenne ha minden bezárna?

2020. dec. 10. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!