Mit tegyek ha fenékedzés ellenére/miatt megmarad a bugyi vonala?
Köszönöm az építő jellegű válaszokat.
Gondolom nem fogalmaztam jól, akkor elmagyarázom mi a bajom. Évek óta küzdök a súlyommal, végre látványos eredményt értem el, eddig 18 kilót fogytam és igyekszem a maximumot kihozni magamból. Másoknak az a problémája, higy tudatlanul tesznek felmaguknak tollat vagy a kisfiúk a recskázásról kérdeznek. Ha azokra tudtak normálisan válaszolni, akkor egy egyszerű testépítéssel kapcsolatos kérdésre miért kell iyen "kedvesen" válaszolni... Remélem mind a ketten férfiak vagytok és nektek a legrosszabb mikor a nő teste nem 10/10 :)
Mármint olyan bugyiról? nem, csak egy sima egyszerű bugyi:
Ó de jó, popsikérdés, végre!
Sajnos nem tudom elképzelni a bajodat kérdező. Ez olyan, mint a bikinivonal? Eddig trollkodásból kértem képet, viszont most komolyan kellene a segítség érdekében. Azt biztosra tudom, hogy sokaknak van nagyon jó popsijuk és rendes bugyiban edzenek. Ezért nem értem rendesen a problémád. Mindenesetre gratulálok a fogyásodhoz.
(Nem örülök a bann nak amit kaptam. Be kellett jelentkeznem a Sain Tropezi lakásomban és távvezérléssel írok az ottani munkahelyi Appe laptopomról. Amikor megkaptam a bannt, bele is rúgtam a 200 kilós vasgolyómba, amivel bemelegíteni szoktam. Össze is tört. A másikat meg eldobtam dühömben, majdnem összetörtem a lambómat vele.)
Béci 49F. Szoktam néha ide írni, amikor épp végzem a topmodellekkel az ágyamban.
Kérdező, így se lehet elképzelni. Tényleg kéne kép, viccen kívül.
Béci 49F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!