Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kézi súlyt vegyek otthonra?

Hány kézi súlyt vegyek otthonra?

Figyelt kérdés

Ugye egy jó darabig nemlesz konditerem és legalább kézi súly kellene de elég drágák.

Elég 1db kézi súly vagy muszaly 2?

2020. nov. 11. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
2 db, mivel vannak gyakorlatok amikhez 2 kell, illetve ha felváltva edzel is, nem árt ha egyensúlyban tart, és nem dől el e gerinced és a hátad az egyik oldalra.
2020. nov. 11. 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

"nem árt ha egyensúlyban tart, és nem dől el e gerinced és a hátad az egyik oldalra."

Ezért vannak a törzs izmok hogy egyenesbe tartsanak.

Úgyhogy ha nagyon nem teheted meg vegyél csak egyet, de én a helyedben egy állítható készletet vennék. Kb egyhavi terem bérlet ára és most egy hónapig biztos nem fogsz tudni menni.

2020. nov. 11. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es. Fogja már meg egy 20 kgos súlyzós és nézd már meg milyen kényelmes azzal egy oldalra edzeni, és hogy téged nem húz-e el egy kicsit sem. Bocs de én nem szeretném meghúzni sem a derekam, sem a hátam, de idegbecsípődésre sincs szükség, plusz egy bicepsz gyakorlat közben nem a törzsem akarom edzeni.
2020. nov. 11. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból beszéltem ezért mondom.
2020. nov. 11. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdemes 2-t ha teheted, az egyensúlyozás miatt is és hogy ne legyen túl nagy az oldalirányú terhelés a gerincre.

Ha nem megoldható, akkor az is jobb ha a másik kezedbe valami otthon csinált súlyt tartasz ellensúlyozásnak, legyen az téglával telerakott hátizsák, vagy bármi.

2020. nov. 11. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!