Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 100 női fekvőtámasz 3...

Napi 100 női fekvőtámasz 3 hónapon keresztül mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
Nem tudok fekvőtámaszozni szabályosan és annyira sok sem megy, de a nőit (térdelős) tudom.

2020. nov. 10. 22:30
 1/8 anonim válasza:
0%
Mindjárt jön valamelyik zseni hogy ez függ az étkezéstõl meg a kalória deficittõl....
2020. nov. 10. 22:31
 2/8 A kérdező kommentje:
igazából az a célom hogy tudjak láb nélkül kötelet mászni mire elkezdődik a suli de csak lábbal tudok és erősítenék kézre
2020. nov. 10. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkáb a húzódzkodást ajánlanám kar erősítésére.
2020. nov. 10. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a fekvő annyira önmagában sem, viszont a női még inkább nem.
2020. nov. 11. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Erőt kell növelni. Nem a sok ismetleses fekvőtámasz a megoldás. Kevesebb ismetles, de nagyobb sullyal! Ha megy a 100 fekvo tamasz, akkor mennie kell +10kg és 10-20 fekvőtámasz is!
2020. nov. 11. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És nem megy egyik pillanatról a másikra. De pár hónap után érezni fogod...
2020. nov. 11. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Ha fekvőtámaszt szeretnél tudni, akkor azt ajánlom, hogy szerezz egy háztartási létrát, támaszd föl úgy, hogy még éppen meg tudj csinálni 1 normál fekvőtámaszt. (Gondolom a falnál állva tudsz fekvőtámaszozni, a fölre tett tenyérrel nem, valahol a kettő között lesz a határ, amit keresel.) Csinálj 1 db-ot, majd ha eleget pihentél, akkor még 1 db-ot stb. Aztán idővel lejjebb teheted a létrát. Nekem így 1 hónap volt onnan kb., ahol te vagy most (letett térddel végtelen sok, normális meg egy sem ment).

De kötelet mászni utána sem tudtam. Mert nem tudtam kivitelezni a mászókulcsolást. Kötélmászásnál a lábaddal tolod föl magad, a kezeddel csak tartasz, amíg a lábad följebb kulcsolod. Legalábbis én. Szóval ha te se tudod a kulcsolást megcsinálni, akkor keress a egy jó youtube videót, akár olyat, amiben többfélét mutatnak. Aztán egy utcai kondiparkban próbálkozhatsz (ritkán, de előfordul hogy van kötél is, pl. a Petőfi hídnál meg az Elte déli kampusz északi tömbnél van).

2020. nov. 11. 14:19
 8/8 anonim válasza:

Ha neked úgy kényelmes csináld úgy egy ideig amíg hozzászokik a szervezeted a terheléshez, de ha fejlődni szeretnél akkor mindenképp a rendes fekvőt csináld és ezt is tudod variálni pl szűken vagy szélesen nyomod.

Egyébként én 1 hónapja már kb lenyomok napi 100-150 fekvőt és látszik az eredménye :D

2020. dec. 18. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!