Szerintetek jó alakom van Men's Physique versenyzéshez?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,2 éve edzek naturálba és nem tudom eldönteni hogy megállnám-e a helyem versenyzésben vagy csináljam csak hobbiból
Arányaim:
Csipő 78
Derék 71
Mell-Hát 112
Váll 122
Csatolok pár képet is:
2020. nov. 10. 22:15
1/26 anonim válasza:
Genetikád nem rossz. Viszont remélem tudod, hogy naturalként esélyed sincs.
2/26 anonim válasza:
Bocsánat én nem értek hozzá, de szerintem ne versenyezz, ott kigyúrtabbak vannak, de az se nem szép, se nem hiteles. Tökéletesen nézel ki így most ahogy vagy.
Ne ess abba a hibába mint sokan, hogy azt hiszed nem veszik észre rajtad hogy edzel.
Dehogynem, nagyon is észrevenni.
3/26 anonim válasza:
Nem rossz nem rossz, de az utolsó képen egy kicsikét lejjebb is húzhattad volna a gatyódat!
(19/L)
4/26 anonim válasza:
Nem rossz genetika de meg eleg keves az izomtomeg. Erre meg egy kicsit ra dietazol semmi nem marad...
5/26 anonim válasza:
Átlagos a testzsirod, ehhez képest kevés izom van meg rajtad,főleg a karod kicsi még ehhez, izmosodni kellene még bőven. Egyébként szerintem naturalban ez sajnos nem lesz elég, nem rossz de nem is egy csúcsgenetika. Ne értsd félre, versenyzői szinthez mérten mondom. Hétköznapokban korodbeliekhez képest nagyon szép eredmény.
6/26 anonim válasza:
Mekkora kritikusok vannak itt. :D
7/26 Csakegy Fiu válasza:
Ahhoz képest hogy két éve edzel, 18 évesen ez egy nagyon is jó fizikum már, felszedsz még egy adag izomtömeget és naturál versenyen már meg is állod a helyed egy jó szálkásítás után, physique kategóriába tökéletesen illenél szerintem, annál fennebb viszont jóval nagyobb izomtömeg kell, na meg a lábak. Legyél kitartó és menni fog hidd el.
8/26 anonim válasza:
Apropó lábak...
Csirkeláb fotót is kérünk!
9/26 Csakegy Fiu válasza:
Igen a láb az kényes téma, de ha physiquere akar menni, akkor az nem téma.
10/26 anonim válasza:
Hol marad az izom rajtad, elvitte a cica? 😹😹😹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!