Melyik a legjobb Budapesti edzőterem?
Igazából a városon belül csak az a lényeg hogy könnyen megközelíthető legyen (talán metróhoz/villamoshoz közel).
Egyébként egy olyan termet keresek ami megfelelő kezdőknek és haladóknak is, jól felszerelt és nem csak profi testépítők járnak oda.
Az ár nem lényeges, legyen megfizethető és érje meg. Ez utóbbi fontosabb mint maga az ár.
20F
Nekem a Bikás parkban lévő Kisslife nagyon bejött. Jól felszerelt, reggelente kevesen vannak/voltak. Januárban váltottam, mert a heti 1-2 alkalomért amikor oda mennék, nem fogok bérletet váltani, ha egyszer van már AYCM-em (oda meg csak a legdrágább csomagot fogadják el... többe kerül, mint a bérlet)
Ahova ne járj hosszabb távon szerintem, az a 4% fitness... Hiába olcsó, nyitástól zárásig k.urvasok az ember, és rohadt idegesítő, amikor a 4. hátgéphez mennél kérdezni, hogy használják-e. "Igen, bocsi, ketten még várnak" 😅
Flex Gym is egész jónak tűnik bár ott nem voltam.
Egy csomó olyan terem van ahova nem szívesen járnék mert gyenge a felszereltség (kevés vagy 0 erőkeret, guggolókeret, fekpad és rúd), túl nagy tömeg van ami miatt sorba kell állni ha edzeni akarsz, sz*rok a személyi edzők (mondjuk ez a legtöbbre igaz) vagy nem alkalmas súlyzós edzésre, csomó fitneszterem van amit konditeremként hirdetnek. Ha tud válogatni, hadd menjen oda ahova leginkább akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!