Mi a véleményetek arról, hogy a korábban koronavírus tagadó testépítő meghalt koronavírusban?
Igen tudom, ő csak egy ember aki koxolt is. Biztos ha ugyanazt a c vitamint ette volna mint Gődény, akkor meggyógyult volna. Egyébként sok fiatal halt már meg. Szerintem rettenetes felfogások vannak vírustekintetben.
Azt hogy a szteroid nem tesz jot a szervezetnek. Lombikos nok az embrio beultetes elott szteroidot kapnak, hogy az immunrendszeruk le legyen nyomva es az embriot n lokje ki a szervezet.
Tehat ha ugy erted a koxoltat, hogy szteroidot nyomott, akkor bizony az mmunrendszere siman megfekudhetett a koronavirustol.
Ezert amit gonolok, hogy jobb lenne az osmagyar tortenelem helyett biologiat tanulni.
"Tehat ha ugy erted a koxoltat, hogy szteroidot nyomott, akkor bizony az mmunrendszere siman megfekudhetett a koronavirustol."
Olvasd el a kérdésem leírását, talán észreveszed, hogy világosan leírtam, hogy tudom a koxot. Mellesleg sok fiatalt megviselt már, akik nem koxoltak. Mondom, nem Gődény c vitaminját ette, attól penge az immunrendszer!
12: Tehát a rendkívül mérvadó blog behivatkoz mindenféle (szintén rendkívül mérvadó) holland forrást, amit 'valahogyan' lefordított. Azt kötve hiszem, hogy a blog szerzője tud hollandul.
Ezt valahogy nem tartom egyértelmű bizonyítéknak, bocs :D
Hát hát ha te mondod.
Bizonyára a nő is hazudik,és nem volt a párjának se semmi baja.
A 444.hu ezt is jobban tudja,hisz náluk ott van ugye a bizonyíték.
Bede es kis csapata, és a munkaadója egy nagy f.s.fake news gyartó.
Mindig is az volt.
1 szer kezdemenyeztem vitát vele,kár volt.
Kis érdekesség azoknak, akik nem látták! Lehet, hogy kicsit más megítélésbe kerül az egész!
https://www.youtube.com/watch?v=EQja05GuTLY&fbclid=IwAR0EpaZ..
Mikor az influenzára járványt hirdettek, fél iskola hiányozni szokott a betegség miatt. Lehetett látni megnőtt a táppénzesek száma is. De a koronavírusra járványt kiáltanak, mikor egy ember beteg egy városban. Ez folyik egy éve és nem érzik egyesek, nem fordul meg a fejükben egyeseknek hogy hazudik a média.
Ha ilyen szenzáció egy külföldi fiatal halála egyeseknek az nagy szellemi szegénységre vall. Igazi járvány idején a saját iskolánkban, munkahelyen lehetett példát találni. Nem kellett külföldre menni vadászni egy sztoriért. Amiről később kiderül a korona valami háttérinformáció és nem halálok.
"Mikor az influenzára járványt hirdettek, fél iskola hiányozni szokott a betegség miatt"
Én az elmúlt években egyetlen szezonális influenzajárványnál sem tapasztaltam ilyesmit, ellenben a pszichiáter bátyámat már át kellett helyezni a kórházban a Covid-osztályra, mert már annyi beteg van ott, hogy nincs elég szakorvos az ellátásukra, ezért más szakorvosokat kellett áthelyezni. Ilyesmi nem nagyon történik influenza járványok idején. Itt bizony te hazudsz barátom, nem a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!