Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kaloria bazis helyett ir...

Kaloria bazis helyett ir valaki valami megbízható kalória számolot?

Figyelt kérdés
2 oraja probalom megnyitni, de nem tolt be, es azt sem tudom most fejbol, hogy mit ettem ma, es enni sem tudok most. :D Ez rendszeres es ha be is tolti, mire beadja a kajat amit beirok, olyankor is lefagy altalaban, ugy hogy semmi baj nincs a nettel. Rohadjon meg, aki uzemelteti azt a szart
2020. okt. 24. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Felteszem ingyen hasznaltad egesz eddig, szóval semmi jogod más munkáját szidni. Amúgy meg baromi egyszerű, mert leírod egy lapra egy tollal, és az a lap nem fog lefagyni soha. Bár utóbbihoz kétség kívül több agy kell, mint a weboldalhoz. Reméljük azért menni fog.
2020. okt. 24. 17:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha ingyen van egy alkalmazas, akkor se hozzon olyan helyzetbe, hogy bekavar a dietamba. :D Es amugy sincs teljesen ingyen, en nezem meg azokat a reklamokat, legalabbis nekem dobja be, es ez utan kapnak ok pénzt.
2020. okt. 24. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Yazio
2020. okt. 25. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!