Konditeremben kápolna túlzás?
Üzlettársakkal konditerem nyitás előtt állunk. Istenfélő emberek vagyunk, köztudott hogy a testépítők többsége is vallásos.
Női öltöző mellé terveznénk egy kápolnát, ott mindenki egy kicsit át tudna szellemülni.
Jó ötlet?
Én is vallásos vagyok, de én ezt nem támogatnám.
Mármint, a kápolna, az nem edzőterem (vagyis nem része), ugyanígy fordítva. Illetve szerintem egy templom/kápolna szintű helyre nézve ez degradáló lenne.
Ezen kívül, nem hiszem, hogy helyhez kötődne az átszellemülés. Mármint lehet imádkozni az öltözőben is.
Ezek persze nem ellened/terveid ellen irányulnak, csak a véleményem írtam le.
Ne haragudj, de szerintem túlzás lenne... Rengeteg ateista van. Szerinted ők mit szólnának? A bevétel számítana, nem...?
A vallásos meg nem törődik azzal, hogy nincs kápolna, de szerintem másokat meg nagyon zavarna.
Elég ostoba ötletnek tartom, kicsit át kellene gondolni azt az üzleti tervet és logikát vinni a dologba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!