Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kreatint ajánlotok...

Milyen kreatint ajánlotok nekem, mint kezdőhaladónak?

Figyelt kérdés

Az elmult 2-3 évben edzettem kisebb kihagyásokkal 2-3 hónapokig.

Fehérjét szedtem és béres multivitamint.

Szeretnék elkezdeni mostmár rendesen nekiállni tömegelni és edzeni hosszútávon, mert vékonyabb testalkatú vagyok. (189 cm 82 kg)

Egy 4-5 kg szeretnék felszedni másfél-2 hónap alatt.

Fehérje, multivitamin és mostmár kreatin szedése mellett. (Illetve kajamennyiséget is növelek)

Sokat olvastam a kreatinról, hogy nem hosszútávú a hatása ha abbahagyom a szedését stb.

Szimplán csak egy bevált minőségű, márkájú kreatint szeretnék, hogy ajánljatok nekem.

2020. okt. 10. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Kreatinok kozott nincs nagy kulinbseg. Egy egyszeru kreatin monohidrat tokeletes barmelyik markabol. (Ha birja a gyomrod) ha nem akkor esetleg tri kreatin malat. A hasznalatrol, feltoltesrol pedig 1000 cikket talasz.
2020. okt. 10. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Micsoda?

“Az elmult 2-3 évben edzettem kisebb kihagyásokkal 2-3 hónapokig”

Tehát 2-3 hónapig edzettél?

2020. okt. 10. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt a tömegelés dolgot sose értettem.:D Hízni akarsz? Ahhoz elég ha a mekibe mész.

Izmot akarsz? egyél és gyúrjál.

2020. okt. 10. 17:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2.-nak: tehát az elmúlt 2-3 évben az történt, hogy voltak 2-3 hónapos periódusok amikor edzettem. Két 2-3 hónapos edzésperiódus között kimaradt kb. fél év.

Pl. 2018-ban januártól márciusig edzettem, utána kimaradt fél év és szeptembertől novemberig megint edzettem.

2020. okt. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!