Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az a tévhit honnan ered, hogy...

Az a tévhit honnan ered, hogy a testépítőknek gyenge a szexuális teljesítőképességük?

Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 17:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

testépítő alatt a 100+ kgs, tényleges testépítőket érted?

Ha igen:

- kox = csökkent libidó, csökkent tesztoszteron (kúrák után), herék zsugorodása

- túlsúly, igen, mindegy, hogy izom vagy háj, ugyan úgy terhelődik a szervezet, inak, csontok

- legtöbb testépítő már attól liheg, ha futiniuk kell párszáz métert

2020. okt. 4. 17:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd az alattad lévő kérdezőt.
2020. okt. 4. 17:17
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Na unatkozik megint ez a szuzkocka szerencsetlen aki mindig testepitoket lehordo tevhites kerdeseket ir ki.
2020. okt. 4. 17:38
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
A nők körében van az a mondás, hogy szteroidos férfi farkától mentse meg az úr őket.Szóval a negatív tapasztalatok az ilyen kokszos csávok teljesítményére vonatkozhatnak. Az, hogy valaki lejár egy héten háromszor-négyszer kondizni semmilyen negatív hatással nem lesz a libidóra. Sőt mivel a tesztoszteronszintet természetes módon növeli az összetett gyakorlatokra épülő edzés így még növeli is a szexuális vágyat.Kardióval kiegészítve az állóképesség is javulni fog ami szintén jó hatással lesz az ágyban nyújtott teljesítményre. A profi vagy a hobbit a profikhoz hasonlóan művelő amatőrök viszont egy teljesen más kategória. A sok koksz mellett potencianövelőket használnak,amivel egy darabig elketyeg a nemi életük. Valójában a drogosokhoz hasonló emberi roncsok akik közül sokan a harminc éves kort sem érik meg mert nem bírja a szívük a terhelést és a sok cuccot.A szív és keringési rendszer állapota közvetlen összefüggésben van a férfi szexális teljesítőképességével, azt tönkretéve nem kell csodálkozni azon, hogy nem elég kemény a szerszám.Ezen felül mivel a hormonrendszer természetes működésébe is beavatkoznak meg is van a recept az impotenciához.
2020. okt. 4. 17:46
 5/15 A kérdező kommentje:

Ezt a mondást én is hallottam már.

Valamint

"Az, hogy valaki lejár egy héten háromszor-négyszer kondizni semmilyen negatív hatással nem lesz a libidóra"

Ez így szép és jó, de az amatőr kondisok is keményen tolnak mindent, tele vannak szerekkel.

2020. okt. 4. 17:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Mikor tizenevesen jezdtem nagyfatwr asztma oirulait vettem be.

Utana oar egyseget az inzulinjabol nyomtam mindig edzes elott.

Mikor tavasszal az eso elveri a hatart utana nonek a gombak igy nottem en is.

40 vagyok mar eltelt husz ev versenyzes is volt neha ugy televoltam hogy a vasuti sineket osszehajtogattam karikaba ha merges voltam.

Szerszam teszi a dolgat szegeny asszony nem birja mar valni is akart mert nem akart mar szexelni.novekedesi hormontol vastagabb es hosszabb is lett.

Leirom 23 centi majdnem csuklovastag.asszony osszes baratnoje is elmondhatja lattak mar ok is de az iramot ok se birtak.

2020. okt. 4. 18:37
 7/15 A kérdező kommentje:
Wow micsoda bika
2020. okt. 4. 19:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Csak szeretnéd #6 os😹😹😹
2020. okt. 4. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:

Debrecen kátlör

Várok mindenkit hétfő szerda péntek 5-7 ig edzek.

béci vagyok 197 cm 147kg kar 55 cm

Régebben is felajánlottam már itteni fotelgyúrósoknak hogy gyertek el csinálunk közös képet ide felrakjuk de senki nem jött még oda azóta se.

Szóval én írtam hol vagyok aki akar majd megkeres.

nyugi szappant nem fogom eldobni nem az a fajta vagyok.

de a haverjaim voltak sokat nyaralni előttük ne csinálj majd felhúzást mert kitudja...

2020. okt. 4. 20:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Na kérdező, megkaptad a nyakadra a régi trollt. Az új és régi troll találkozik.
2020. okt. 4. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!