Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kétszersültben lévő fehérjét...

Kétszersültben lévő fehérjét mennyinek számoljam, he egyáltalán számolni kell?

Figyelt kérdés
Csirkéből, tonnhalból és túróból jelenleg 120g fehérjét viszek be, úgy hogy 85kg vagyok. Mivel nagyon nehezen tudom bevinni a tömegeléshez a kalóriákat, ezért naponta benyomok 250g kétszersültet. Olcsó, egyszerű és jól megdobja az energiabevitelt. Kb 3000-3500 kalória körül vagyok. Szóval a kérdés az lenne, hogy ez a 35g fehérje, ami ebben a kétszersültben van, számolandó vagy nem?

2020. szept. 29. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Mostanában valamiért minden második kérdezőnek az a mániája, hogy kihagyja a fele bevitelt a számtanból, csak úgy, mert végülis fehérje, miért számolnánk a fehérjéhez.
2020. szept. 29. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért, mert vannak teljes értékű(pl húsokban lévő) és nem teljes értékű(pl a növényi fehérjék, riszben, gabonában lévők), ezek nem hasznosulnak olyan mértékben, mint a teljes értékűek. Ezért sokan nem is számolják.
2020. szept. 29. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
A növényit is ugyanúgy számolni kell. Ezt a baromságot hogy nem, nem tudom honnan szeded.
2020. szept. 30. 05:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Megmondom en neked honnan szedik. A sok tapkieggyarto reklamjaibol, mert csak a marhafeherje, az az egyetlen feherje, a tobbi semmit nem er. Monfjuk azt sem ertem, h akkor miert arulnak rizs meg kulonbozo novenyi feherjeket. Na mind1.
2020. szept. 30. 06:43
 5/6 anonim ***** válasza:
4# Mert komplettálják borsóval, rizs+borsó fehérjét árulnak.
2020. szept. 30. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is figyelgettem. Akkor megsem akkora ongol.
2020. szept. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!