Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erről vélemény?

Erről vélemény?

Figyelt kérdés
“Az aminosav tartalmú por vagy tabletta mind étrend-kiegészítő vagy sporttáplálék, akar növekedési problémákat is okozhat a gyermekeknél és tinédzsereknél. Hasonlóan veszélyezettek a várandós nők, a szoptató kismamák és az idősebb korosztály tagjai. Bizonyos aminosavak zsírcsökkentő hatása sem igazolt. Ezzel szemben ilyen és ehhez hasonló aminosav-készítmények álmatlanságot, ingerlékenységet és egyéb egészségügyi problémát okozhatnak. “

2020. szept. 21. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Pontosan melyik termekrol irjak ezt es melyik aminosavrol? Van nehany.
2020. szept. 21. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Pontosabban tanhallgató vagyok általános egészségügyin, Élelmiszer-Tudományi ismeretek című könyvben olvastam.
2020. szept. 21. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Angol tudósok állítják,vagy kik?

Linkelj tanulmányt,forrást,hivatkozást.

Amúgy gyerekeknek miért kéne aminosavat szedni?

És ott van a okoz/hatnak.

A kolbász is okoz/hat sok mellékhatást és a fagyi is.

Minden gyógyszeren rajta van,mert kötelező.

Fájdalomcsillapítónak nézz utánna.

Ezek alapján az életben soha többet nem vennél be semmit,még kakaóscsigát sem.

Tapasztalat:Glutamint szedtem.Semmi mellékhatást nem tapasztaltam magamon.Olyat hallottam,hogy valakit meghajtott,vagy puffad valamiért.

De komoly egészségügyi problémáról én nem tudok.

Azért sem tartom megalapozottnak ezt az állítást,mert azért aminosavakat már több évtizede szednek nagyon sokan.És ha komoly ,gyakori gondok lennének a fogyasztók nagy hányadánál,akkor nem hinném,hogy a polcról csak úgy leemelhető lenne.Nem is lehetne venni akkor,hanem mondjuk csak receptre.

2020. szept. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!