Elektromos vagy mechanikus futópad?
Figyelt kérdés
Az van, hogy elromlott az elektromos futópadom, kint utálok futni, ezt szeretem és kész.
Újra nincs pénz, nem javítható, vagyis többe kerülne, mint maga a gép :D
Tehát vegyek mechanikusat, mert az is jó vagy várjak míg lesz elektromosra?
2020. szept. 18. 15:17
1/2 anonim válasza:
"ezt szeretem és kész"
-de erőszakos vagy 😀
ok, felfogtuk.
Insist on mechanikus. Az elején megbajlódsz a beállításával egy napig hogy ne csúszkáljon el a szalag, de utána már fszán használható. 30 ezerért vettem nemrég teljesen újonnan magánszemélytől egy egész népszerű fajtát (kondition HMG-1800) csak le kell tudni alkudni. Nagyon kényelmes kialakítása van! 30 alatt gagyik vannak.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak mert akárhányszor futópaddal volt bajom vagy kérdést tettem fel jött hogy fussak kint :D
2020. szept. 19. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!