Meghúztam a derekam edzés közben, ahogy egy 25 kilós tárcsát rosszul emeltem meg, azóta bizonyos mozdulatokra fáj alul a derekam. Vettem rá diclofenac tartalmú gélt, elég lesz? Hagyjak ki pár edzést, míg nem lesz jobb, vagy óvatosan mehet?
4 éve edzek rendszeresen, még sose jártam így, a lábtolóra pakoltam fel az utolsót, utána egy élmény volt lepakolni a súlyokat... :(
lány vagyok egyébként
1. ne kend fájdalom csillapítóval mert ne fogod érezni hogy mikor rossz és még jobban megerőlteted. Igen fájni fog de ha elnyomod a fájdalmat csak tovább fog tartani.
2. hagyjál ki annyi edzést annyit csak kell
Neked kellene tudni, hogy azok a bizonyos mozdulatok mennyire gázosak. Diclophenac elvileg jó rá, de a legnagyobb hatóanyagtartalmú a flector tapasz (az injekciót leszámítva). Mehet mellé cataflam is, de az elsővel egyetértve ne edzés előtt vedd be, ne fedje el a fájdalmat, mert súlyosabb is lehet ettől.
Neked kell érezni, h annyira súlyos-e, hogy pihenni kell, vagy elég bizonyos gyakorlatokat kihagyni, másképp végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!