Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő férfiak, mi jön be...

Testépítő férfiak, mi jön be nektek?

Figyelt kérdés

Testepitessel és fitness el komolyabban foglalkozó izmosabb fizikumu férfiak véleménye érdekelne. Nektek milyen alkat az idealatok egy nőnél?

Body fitness fizikum, bikini fitness fizikum? Vagy nagyon vékony egy kevés izomzattal de szálkás alacsony 10-15%koruli testzsirral ? Esetleg atlagos, nem izmos csak csinos, formás? Vagy husisabb?

Mi jon be leginkább? Jo ha tudsz linkelni képet hogy kb milyenre gondolsz

2020. aug. 30. 11:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
9. Ha izmosabb nálam, akkor kokszol, sose jönnék össze tesztoszteront szedő nővel.
2020. aug. 30. 12:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#10, pedig az egyik képen Lana Rhoades van, ő nem festmény.
2020. aug. 30. 12:55
 13/23 anonim ***** válasza:
30%
Én nem vagyok testépítő
2020. aug. 30. 13:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
2020. aug. 30. 13:08
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, most akkor ha a neten azt írják, hogy ez jön be nekik, akkor olyanra gyúrod majd magad? Én nem gyúrok komolyan, egy sportosabb fajta egyetemista vagyok, viszont ismerek olyanokat, akik komolyan edzenek, a tapasztalatom az, hogy nekik jobban bejön a szálkásabb izmosabb test, mint olyanoknak akik nem edzenek komolyan. Tehát bár szerintem a fitnesz ipar maga egy baromság, szerintem vékony nő, átlagnál több izommal 10-15% tzs.
2020. aug. 30. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nőies legyen ennyi
2020. aug. 30. 15:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

10% tzs tudjátok ti mit jelent egy nőnél??

Undormány. Mint tzs 3%-os férfi.

2020. aug. 30. 16:27
 18/23 anonim ***** válasza:
23%

"Testepitessel és fitness el komolyabban foglalkozó izmosabb fizikumu férfiak véleménye érdekelne."

itt nincs senki ilyen, ne álmodozz, szóval nem is értem a válaszolók hogy vették a bátorságot... először magukról linkeljenek, majd akkor legyenek elvárásaik!

2020. aug. 30. 17:13
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

#18, nem kell ahhoz testépítőnek lenni, hogy elvárásaid legyenek és sikeres legyél a lányoknál. Ha egy izmosabb, kicsit szálkás fizikumot összehozol (pár év edzés), akkor már elég jó vagy.

Igen, plusz pont a jó fizikum, viszont ez nem azt jelenti hogy minél izmosabb vagy annál jobban fogsz nekik majd tetszeni, egy pár év alatt felépített testettel bőven jó vagy.

Mellesleg edzés nélkül is lehet szép lányokat felszedni, szóval ha elkezdesz edzeni nem az lesz amit elképzelsz, hogy majd csak tapadnak rád a csajok.

2020. aug. 30. 17:24
 20/23 anonim ***** válasza:
31%

A lányoknak sokkal hamarabb tetszik egy szálkás közepesen izmos (natural 1-2év edzés) test, mint egy kokszos szálkás test :)

Hát így vettük a bátorságot.

2020. aug. 30. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!