Használ valaki leg magic-et és ha igen kinek milyen tapasztalata van vele?
Sajnos mindig is gondok voltak a combjaimmal, vastagnak találtam őket. :( Nem segített se a fogyás (mindenhonnan máshonnan több ment le, innen a legkevesebb, a többi részemhez képest akkor is vastagabb volt lábam), se a sport. Próbáltam futást, guggolást, kitörést, az sem segített. Ugyebár hogy helyi fogyás, olyan nincsen.
Nézem, vannak pasik akiknek ugyan vékony a lába, de sporttal olyan szépen tudják formázni, izmossá, feszessé tenni. Hiába, legtöbbjük nem lábra vagy fenékre hízik mint a nők többsége, hanem hasra.
Én mindenhova hízok ha felszedek, ha fogyok mindenhonnan fogyok, de a combom valahogy mindig vastagabb volt a többi részemhez képest.
Kaptam ajándékba ezt a leg magic-et, elkezdtem használni. Napi 5 percet használtam, azt éreztem egészen megdolgoztatja a combom, kicsit izomlázam is lett tőle, de mintha még vastagabb lenne. :O Netán "bedurrant"?
Én nem vastagabb vagy izmosabb lábakat akartam, hanem vékonyabbat.
Sajna én nem vagyok olyan szerencsés mint anyukám, aki vékonyabb, a lábai is vékonyabbak mint nekem, sajna nekem a csontozatom is erősebb. :( De szeretnék vékonyabb lenni és vékonyabb csontozatú....
De jó annak akinek vékonyabb a lába, izommal formásabbá tudja tenni, nekem akinek vastag sehogy se akar lemenni vagy nem sok.
Más is tapasztalt ilyet, hogy a leg magic-től nem vékonyabb, hanem izmosabb, vastagabb lett? Vagy valamit rosszul csináltam?
Ez a leg magic ha valakinek névről nem rémlik:
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!