Valaki segítene abban, hogy hogyan tudnék edzéssel nagyobb popsit csinálni?
Figyelt kérdés
Kell valami tömegnövelő?
Milyen gyakorlatokat ajánlanátok?
2020. aug. 28. 06:50
11/15 anonim válasza:
8: Szerintem ez olyan kérdés, mint hogy finom-e a rakott krumpli vagy nem. Nekem pl. kizárólag a homokóra alakú, nagy fenekű nők tetszenek, biztos valakinek nem. De szerintem a heteroszexuális, nem pedofil hajlamú férfiak 80% -a velem értene egyet.
Szerintem sokkal imponálóbb egy ilyen fenék
shorturl.at/ghjvK
mint egy ilyen:
shorturl.at/nLZ07
A nők mániája szokott lenni, hogy minél kisebb feneket akarnak, rejtély, miért, és mellből meg hatalmasra vágynak. Ez valami testképzavar lehet.
12/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy a belinkelt fotók kb. a két véglet. Hasonlíts össze egy kisebb, de kidolgozott feneket és egy nagyobb, de zsíros feneket. A nők általában az utóbbira mennek, mert azt hiszik a fenék mérete nem számít, nem a kidolgozottsága (feszes farmer úgyis eltakarja, gondolják).
13/15 anonim válasza:
*a fenék mérete számít, nem a kidolgozottsága (elírtam).
14/15 anonim válasza:
12: Persze, a rotyakos, narancsbőrös fenék nekem sem az ideálom, de ha van rajta izom, még a zsírral együtt is vonzóbbnak érzem, mint az olyan alakot, amiről inkább egy kisfiú jut eszembe, mint egy szexi nő. A szép fenék nem csak farmerbe öntve formás.
15/15 anonim válasza:
Mondanám, hogy guggolj nagy súllyal, csak tudom, hogy a nők akkor meg azt mondják, hogy jaj a combom is izmos lesz tőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!