Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mire jó az L-Carnitine?...

Mire jó az L-Carnitine? Kiknek jó? Mit csinál? Milyen hatása van?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Zsirt mobilizal. Tehat konnyebben egetsz zsirt vele. De amugy olyan 3000 db cikk van a google-be rola. Csak be kellene utnod a keresobe.
2020. aug. 25. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem "mobilizál", hanem a "felhasználói oldalon" segít a sejtfaltól a mitokondriumba az L karnitin szállítja a zsírsavakat, és így tudsz könnyebben zsírt égetni vele.

Általánosságban a kérdésre a válasz:

Egy (potenciális) szűk keresztmetszetet szüntet meg zsíranyagcserében.

Ha neked ez a szűk keresztmetszet, akkor alacsonyabb étvágy/jobb ezdési kapacitást ad kalóriadeficitben,

Ha nem szűk keresztmetszet neked ez, akkor semmit nem csinál, nem "teremt" kalóriadeficitet önmagában.

2020. aug. 25. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Zsirtranszporter. Diéta nélkül ez sem ér semmit.
2020. aug. 25. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem két dologban segít: később fáradok el edzésen, és általában kevésbé vagyok éhes. De ha ugyanúgy eszek, nem fogyok akkor sem, ha ezt is szedem.
2020. aug. 25. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
14%
Diétával se ér sokat. Szerintem leginkább az eladó bankszámláját segíti. Első komolyan el kell hinni azt amit az internet ír? Ha én azt olvasom, hogy Mészáros Úr nem korrupt, akkor az is igaz? Ne rontsd a testépítők megítélését azzal, hogy azt mondod olvasd el a neten.
2020. aug. 25. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

Jaj, hagyjuk már lölöt? Hogy jön ez ide?

Ez tiszta biokémia! Nagyokos...

2020. aug. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!