Mitől lehet előre nyúló,"hájas" mellem? (F)
Figyelt kérdés
Súlyfeleslegem lehet? (178kg-hoz 74 kg párosul),szoktam hetente 2xszer edzeni teljes testes edzést végezni ezen belül szoktam mellre is edzeni(fekvőtámaszt),nem szedek gyógyszert. Én arra gondolok,hogy futni kellene mert háj lehet ott és mivel edzek is mellre ezért egy kombó alakul ki izom+zsír="előre álló mell". Tudnátok segíteni?2020. aug. 20. 20:34
4/7 anonim válasza:
Angolul Gyno-nak nevezik, ha rá google-zol akkor kiad képeket. Ez egy zsírcsomó, amit nem nagyon lehet eltüntetni, illetve műtéttel igen, de vissza jöhet, szóval elég patt helyzet.
Az egyik magyar testépítőnek is van/volt ilyene, Molnár Petinek. Igaz, csak enyhén, de neki is csak verseny formában tünt el, de még akkor sem teljesen. És tudni kell, hogy a verseny forma az nem fenntarható, tehát mégegyszer mondom, elég szar a helyzet. Mindenesetre próbáld lent tartani a testzsírszázalékot, és úgy kevésbé fog látszani.
5/7 anonim válasza:
Vagy csak zsíros a melle...genetikailag zsírosodhat oda jobban
6/7 anonim válasza:
#4-es vagyok; Lehet, de majdnm 180 centisen, 74 kiló nem sok. Ezért nem gondolom hogy csak simán zsíros lenne. Attól hogy zsíros, még nem áll ki. És ha jól értem, akkor ez a fő probléma hogy kiáll neki, mint a régi Lara Croftnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Az izom miatt nyomhatja ki a zsírt. szerintem. Koszi a valaszokat
2020. aug. 21. 13:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!