Milyen konyhai eszközöket lehet érdemes használni a napi kajamennyiség elkészítéséhez, időspórolás céljából?
Figyelt kérdés
Rizsfőzőn gondolkodom egy ideje, illetve a kontaktgrill is szimpatikus (bár sütőben alufóliával letakarva is finom csirkét tudok sütni). Külföldi oldalakon sokan dicsérik az elektromos multifunkciós kuktát is.2020. aug. 15. 13:11
2/7 anonim válasza:
Én egyszerre kb 2 féle kaját készítek. A rizs fő magától, csirkehús a sütőben, a másik fele másképp elkészítve a serpenyőben, plusz egy másik serpenyőben a zöldségeket párolom meg kicsit vajon. Így sem tart sokáig és egész hétre meg van a kajám, kivéve a hal, amit mindig aznap reggel csinálok meg frissen.
3/7 A kérdező kommentje:
Egy hétig hogyan áll el ennyi kaja? Főtt rizst le lehet pl. fagyasztani? Nálam hűtőben max. két napig áll el, de a hús is necces.
2020. aug. 15. 17:41
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, egy haverom mondta hogy francnak főzök 2 naponta. Ő megfőz egy hétre előre és ennyi. Ez megtetszett és ezért csinálom én isnezt. Egyébként vannak légmentesen záródó frissen tartó dobozok, továbbá frissen tartó fóliát használok. Simán eláll 1 hétig a kaja.
5/7 anonim válasza:
Én is 2 naponta csinalok, aztán megszoktam.
6/7 anonim válasza:
Én rizsfőzőben szoktam, rizst, burgut és lencsét csinálni, de még rengeteg dologra jó.
Plusz van egy zöldség tartó hozzá, amivel zöldséget lehet párolni.
7/7 anonim válasza:
Olyan felesleges dolog a rizsfőző.. egy fazék, víz meg egy kicsi só és kész.. mi értelme van külön rizsfőzőt venni?😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!