Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kell bejelentkezni egy...

Hogyan kell bejelentkezni egy személyi edzőhöz? L

Figyelt kérdés
A teremben, vagy írhatok is neki messengeren?
2020. aug. 12. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Is is
2020. aug. 12. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Nem! Mindkettő tilos és azonnali kitiltáshoz vezet!!!
2020. aug. 12. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod hogy ki ő akkor rákeresel a neten és felhívod,elmondod.mit szeretnél. Ha a terembe bemész és éppen ott van, akkor odamehetsz hozzá, amennyiben tolerálja hogy megzavarják óra közben,de a pultosok biztos tudnak adni hozzá telefonszámot vagy meg tudják mondani, hogy mikor fejezi be az óráját.
2020. aug. 12. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem személyesen beszélj vele, üzleti ügyeket se messengeren tárgyaljuk
2020. aug. 12. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Odamész és lefejeled
2020. aug. 12. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én emailt írtam, mert az mégiscsak egy fokkal formálisabb, mint egy messenger üzenet.

Illetve a telefonnál meg annyival jobb, hogy akár többször is el tudja olvasni, át tudja gondolni, mielőtt válaszol rá.

Leírtam, ki vagyok, milyen sportmúltam van, jelenleg mit/mennyit edzek, és mi a célom. És hogy milyen időpontok lennének nekem jók.

2020. aug. 13. 06:44
 7/8 anonim válasza:
Én messengeren kértem időpontot
2020. aug. 13. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Facen nyugodtan jelöld be ha van neki mesengeren a legpraktikusabb ha ráirsz, így biztos nem zavarod mondjuk munka közben a teremben. Ha hirdeti magát valahol tekefobszammal akkor akar fel is hivhatod. Egyik sem udvariatlanság, és ha van hely nála biztos örömmel fogad majd.
2020. aug. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!