Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Deka szuszi mit kérdezett már...

Deka szuszi mit kérdezett már megint???

Figyelt kérdés

Szoktam nézni a toplistát és azt írja, hogy deka szuszinak 6 pontja van kérdésből, azaz 2 kérdést tett fel.

Én nem értem... egy ekkora arnoldnak, aki már vissza is vonult a profi vb-ktől, milyen kérdése lehet a témában...

2020. júl. 31. 01:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert ki az deka szuszi egyébként?

Dekanyuszi a szokeresz elhízott Drugs Bunny a bodybuilder.hu-ról aki régen koksztanácsokat osztogatott nyilvánosan arról, hogy ki milyen bogyót egyen meg és mit szúrjon be, ma meg már ezt is lehazudja?

2020. júl. 31. 04:56
 2/7 anonim ***** válasza:
2020. júl. 31. 04:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak hogy meglegyen a reggeli merevedésed báttya😹
2020. júl. 31. 05:00
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

A szteroid használat és az azzal való kereskedés vagy arra való ösztönzés büntetendő Magyarországon

Egyébként is a legjobb indulattal szólva is ne ösztönözd itt a népet a kokszhasználatra mert 8 hétig feszítenek aztán meg leeresztenek és jön a merevedés komplett megszűnése,a gennyes pattanások,a depresszió,és a herezsugor meg a rák kialakulásának kockázata

Felesleges kokszolni egy hobbi testépitőnek.

Szép eredményeket és jó erőnlétet is el lehet érni naturálban, bár soha nem fognak úgy kinézni mint a kokszosok minőségileg és jóval több idő a dolog de legalább az egészséged megmarad és nincs összeesés sem és egyéb mellékhatások sincsenek

2020. júl. 31. 05:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Dikk ez én vagyok csak mindig kitiltanak😹😹😹 Nos, nem emlékszem, valami trolloloo kérdést tettem fel, nyilván poénból, sok újat nem tudtok mondani testépítésben.
2021. aug. 7. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Deka szunyi!!!😍 már hiányzott a jelenléted😉😹😹
2021. aug. 7. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nélkülem kihal a gyakori 😹
2021. aug. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!