Deka szuszi mit kérdezett már megint???
Szoktam nézni a toplistát és azt írja, hogy deka szuszinak 6 pontja van kérdésből, azaz 2 kérdést tett fel.
Én nem értem... egy ekkora arnoldnak, aki már vissza is vonult a profi vb-ktől, milyen kérdése lehet a témában...
Mert ki az deka szuszi egyébként?
Dekanyuszi a szokeresz elhízott Drugs Bunny a bodybuilder.hu-ról aki régen koksztanácsokat osztogatott nyilvánosan arról, hogy ki milyen bogyót egyen meg és mit szúrjon be, ma meg már ezt is lehazudja?
A szteroid használat és az azzal való kereskedés vagy arra való ösztönzés büntetendő Magyarországon
Egyébként is a legjobb indulattal szólva is ne ösztönözd itt a népet a kokszhasználatra mert 8 hétig feszítenek aztán meg leeresztenek és jön a merevedés komplett megszűnése,a gennyes pattanások,a depresszió,és a herezsugor meg a rák kialakulásának kockázata
Felesleges kokszolni egy hobbi testépitőnek.
Szép eredményeket és jó erőnlétet is el lehet érni naturálban, bár soha nem fognak úgy kinézni mint a kokszosok minőségileg és jóval több idő a dolog de legalább az egészséged megmarad és nincs összeesés sem és egyéb mellékhatások sincsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!