Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nèznek ennyire?

Miért nèznek ennyire?

Figyelt kérdés
Nyomon a tricót a kondiba, spanommal tökre jól elvagyunk, eléggé kivagyunk pattintva mindketten, aztán mindenki minket figyel még hallom is hogy fú odanézz, nagyon bitangol toltuk az biztos , Csak úgy csattogtak a súllyok, igazi sportemberek vagyunk , ja mert a kondi az igazi sport!!! Szóval ja mindenki néz engem mert szétvagyok pattintva ez jó?

2020. júl. 29. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Biztosan fantasztikusan nagyon jól nézel ki! Képet!
2020. júl. 29. 21:47
 2/13 A kérdező kommentje:

[link]

Hátazás után

2020. júl. 29. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Jajj, ki se mered rakni a saját tested? Pedig annyira büszke vagy rá 😁
2020. júl. 29. 22:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak úgy csattognak a súlyok mindig, mert a kondizás nagy sport ugye így hoztam össze ezt a bitang alakot kreatin kúra meg protein porral
2020. júl. 29. 22:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy fú papa ekkora hátad hogy, én meg mondom hogy tudod kondi , meg mondják hogy semmire nem jó szar izom, de csak irigyek az öcskösök, bajnokkal nem bírni
2020. júl. 29. 22:30
 6/13 Pawel166 ***** válasza:
85%

Biztos egy rosszabb terembe jártok, azokban kinézik a kis kezdőket :D

Menjetek valami olyan terembe ahol jobb a hangulat, ott lehet, hogy a nagyobbak még segítenek is, persze csak ha szépen kéritek ;)

2020. júl. 29. 22:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Hahaha jó volt papa, 100 kg val ment a tricó mindenki nézet komolyba ép elötte nyomtunk pörgetőt nagyon komoly voolt
2020. júl. 29. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező csak te hiszed hogy a középpontban vagy. Vagy ha mégis néznek, akkor pedig azért mert egy idióta hülyegyerek vagy akinek csak az arca nagy. Ha tudnáp kulturáltan viselkedni, és nem lennél elszállva magadtól és a koksztól, akkor a fene sem figyelne téged. De mint mondtam, max azért néznek, mert egy tirpák hangoskodó paraszt lehetsz a teremben.
2020. júl. 30. 06:11
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Báttya szerintem azon röhögtek hogy sztreccsgatyába meg tangába nyomjátok 😹 lehet furcsa hangokat is adtál ki mert a tanga kettévágta a zacsit😹😹
2020. júl. 30. 07:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Johettek meg nincs bírás , 100 kg alatt bemelegitunk, ez a Jersey módi
2020. júl. 30. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!