Jacsak béla kérdése:
Érdemes 12 évesen kondizni?mert olvastam ijet ojad de mindenhol 14 felett ajánlják. És ennyi évesen már lehet vagy nem?
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 17:10
1/7 anonim válasza:
Lehet, de ne szabadsúlyokkal, hanem saját testsúllyal.
Fekvő, guggolás, stb
3/7 anonim válasza:
Nem! Gátolja a fejlődést pl a magasság növekedését. Maximum saját testsúllyal, de 12 évesen semmi keresnivalód a súlyzók világában még minimum 16 éves korodig.
4/7 anonim válasza:
Jobb lenne a magyarórát erőltetned tigris.
Edzés még várhat.
5/7 Pawel166 válasza:
Nem tartom úgy, hogy gátolná a növekedést. Ezen vitatkozhatunk, de teljesen mindegy hogy gátolja-e, mert:
12 évesen még nem vagy elég erős nem tudsz rendesen fejlődni, erősödni.
Tehát ha 12 éves korodtól 17 éves korodig edzenél 5 évet, akkor ugyanannyit fejlődnél, mintha 15-16 évesen kezdenéd.
El lehet kezdeni csak az ég világon semmi értelme.
15 év az alsó korhatár szerintem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszőnöm a válaszokat
2020. júl. 30. 01:05
7/7 Fa_ember16 válasza:
En 15 éves koromban kezdtem el,és igen,sajnos csak 16 éves koromban kezdett el pl nőni az izmom(igaz hogy én közben lefogyni is jártam edzeni,de akkor is,az izmod 12 évesen sajnos még nem fog megnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!