Kiss Jenő mért edz ilyen kis súlyokkal?
Ha megnézel egy Kiss Jenő edzésvideót, kb akkora súlyokkal edz amiket én is elbírnék, pedig fél éve edzek...
Értem hogy benne van a nevébe, de ez hogy fogja megadni neki a fejlődést?
A gyakorikerdesek.hu-n mindenki 120 kg-os fekvenyomással kezd, meg 150-es guggolással....
Volt egy vita itt anno, hogy miért megy a f*szméregetés ebben a sportban, a súlyok terén.
Jól le lettem alázva, hogy 2x28kg kézi nyomást használok, 4 év után is, és valamit nagyon elcseszek...
Mondta ezt egy olyan 16 éves csávó, akinek olyan melle volt, mint egy serdülő tinicsajnak, de ő 120-al nyomott fekve padon, mert bizony, aki évek után ennyit nem nyom ki, ott bajok vannak :D És erre verte a mellét.
Hiába, sokan nem fogják fel a testépítés lényegét, és az a b*szott tökméregetés azért kell, meg mi illik meg mi nem...
Igen, lehet.
Nem tudod előtte milyen gyakorlatokat csinált, mennyire koncentrál, milyen plusz csavarokat visz bele a gyakorlatba, sorozatszám stb. amiről mi nem tudunk.
Nem a súly a lényeg, a stimuláció.
De ezt nem fogjátok fel úgysem, mert itt az a módi, hogy évek után minimum 120-al szériázás "illik" fekve. Akinek meg nem megy, azt jól alázzuk le, meg röhögjük ki, közben meg 2x jobb melle van neki.
Büszkén leírom bárhova, hogy kétkezessel így 4 év után kb. ha 70-80kg menne fekve... De nem szoktam csinálni.
Mégis fogadni mernék, hogy a mellem az ide irogatók többségénél jóval jobb...
Van annyi erőszintem, hogy az életben bőven sok minden szituációban, kocsikat meg nem akarok a kettő kezemmel félrerakni úgysem.
Ja! És az ízületek épsége az első nálam.
Sok embernek megértem innen az álláspontját.
Viszont amit a 8-as mond az egy nettó fasság. Igaz, hogy Kiss Jenő minden itteni válaszolónál és kérdezőnél többet ért el ebben a sportágban, ezt nem vitatom.
Viszont emiatt nem mondhatod, hogy minden amit mond jó. Van nagyon sok ember aki több ideje edz, van nagyon sok ember, aki többet ért el nála, mégis a nagy súlyos edzés hívei. Ezzel nem azt mondom, hogy a nagy súlyos edzés jobb lenne, mint a kis súlyos, viszont attól hogy valaki 30 éve edz, még nem igaz minden amit mond, mert van más, aki szintén 30 éve edz, mégis az ellenkezőjét állítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!