Ki az a Lantos Johnny?
Figyelt kérdés
???2020. júl. 17. 23:54
1/11 clint válasza:
Felteszed a testépítés témakörben azt a kérdést, hogy ki az a Lantos Johnny? Ha tudod milyen témakörben tedd fel a kérdés, akkor azt is tudod ki ő...
2/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy testépítő.
De miről ismert??
Mi a munkássága!?
2020. júl. 18. 00:14
3/11 MadSeal válasza:
Nutrend TV (ami már manapság már más csatorna, de nem valami aktívak, ezért nem is követem), meg van egy terme, az egyetlen, amiben Pesten edzettem. Legalábbis én ezekről tudok.
5/11 anonim válasza:
Kiss Jenő megvan? Na őt fejeld meg egy picit és megkapod Lantos Johnnyt.
6/11 A kérdező kommentje:
De mit ért el?
Miről ismert?!
2020. júl. 18. 15:38
8/11 A kérdező kommentje:
És a Lantos Johnny fitness milyen hely? Érdemes oda lemenni?!?
Lehet találkozni Johnnyval?
Érdemes, okosságokat mond edzés közbe?!??
2020. júl. 18. 21:49
9/11 anonim válasza:
Lehet találkozni vele.Miért ne lehetne?Nem a dalai láma,vagy a pápa.
Mond e okosságokat?
Hát biztosan szokott megszólalni is,de azt azért ne várd el,hogy Confettivel várnak,meg egy csokor krizantémmal,mert megjelentél a teremben.
És azt se gondolom,hogy melléd fog húzni egy széket, kiselőadást fog neked külön tartani,és alig várja,hogy feltedd a kérdéseidet.
10/11 clint válasza:
Saját edzőterem önmagáról elnevezve, vagy 30 év a testépítésben, meg egy halom bajnoki cím meg serleg... erre is rá fogsz kontrázni, hogy oké oké... de mégis ki az a Lantos Johnny?? Amúgy mire megy ki a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!