Zsírosan van értelme elkezdenem tömegelni?
Minden ember felfogása más, én nem szeretem a sok zsírt, szóval bármennyire is kevés az izom (azért gondolom egy átlagos mennyiség van) leszálkásítanék 12-13%-ra, és utána tömegelnék lassan, így egész végig lesz egy esztétikus formád, és jobban is látod a fejlődést, na meg persze egészségesebb is, nem leszel túlsúlyos.
" Barátnőm folyamatosan bsztat, hogy nem vagyok elég izmos meg nagy a hasam" Nem igazán szoktam beleszólni ilyenekbe, de gondold át, hogy miért van veled az a lány.
Rossz az edzésterved, vagy illetve az étrended.
Én 1 év alatt látványosan fejlődtem.
Okosan kell csinálni, és nem 1 hónapos munka.
Hasonló a problémám, én mondhatni skinnyfat vagyok: mindenhol tök vékony, kivéve a hasamnál, mert ott azért láthatóan plöttyedt vagyok..
Deréktájon majdhogynem van egy kis úszógumim..
65 kg vagyok és kb 173 cm, ami (egy netes kalkulátor szerint) testzsír % szempontjából még rendben is van...
Én heti 2x-3x végzek teljes test edzést, igaz még csak 1 hónapja, szóval nem tudom hogy az jobb-e mint a bro split, bár lehet érdemes lenne azt kipróbálnod.
Ráadásul én ülőmunkát végzek, ami naponta 8-9 óra ülést jelent, szerintem ez is hozzájárulhat ( pl a görnyedés) a löttyedt hashoz meg az úszógumihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!