Ilyen testet mennyi idő alatt lehet összehozni, ha becsületesen dolgozok érte? 20/F
Én úgy érzem, hogy ennél nem akarok izmosabb lenni, mert az már nem állna jól nekem.
182 cm 78kg vagyok, hobbi szinte focizok heti 2-3x, már egy jó ideje csinálgatok fekvőtámaszokat, felüléseket, de mostmár úgy érzem itt az ideje rendesen csinálni és elérni egy ilyen testet.
Csáó. :D
Ehhez szerintem nem igazán elég csak fekővtámaszokat, meg felüléseket csinálnod. Szoktál járni edzőterembe, vagy esetleg kondiparkba? Ott van
egy csomó eszköz.
Mellesleg, kép nélkül elég nehéz lenne megmondani, hogy mennyi ideig tartana neked elérned a kívánt külsőt.
attól függ miből indulsz ki anélkül nehéz megmondani.
de kb nulláról olyan 2-3 év
5.
Nem a kérdező vagyok, de érintett a kérdésben :)
A türelmetlenség és a korai feladás sokaknál szerintem abból fakad, hogy ad1: nem tudják, hogyan, merre induljanak el, ad2: túlságosan az eredményre koncentrálnak, és nem magért az edzésért csinálják. Úgy tényleg nem lehet, ha minden edzés után kockahasat akarunk látni a tükörben.
De igazad vagy egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!