Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen testet mennyi idő alatt...

Ilyen testet mennyi idő alatt lehet összehozni, ha becsületesen dolgozok érte? 20/F

Figyelt kérdés

[link]

Én úgy érzem, hogy ennél nem akarok izmosabb lenni, mert az már nem állna jól nekem.

182 cm 78kg vagyok, hobbi szinte focizok heti 2-3x, már egy jó ideje csinálgatok fekvőtámaszokat, felüléseket, de mostmár úgy érzem itt az ideje rendesen csinálni és elérni egy ilyen testet.

2020. júl. 2. 15:02
 1/6 anonim válasza:
100%

Csáó. :D

Ehhez szerintem nem igazán elég csak fekővtámaszokat, meg felüléseket csinálnod. Szoktál járni edzőterembe, vagy esetleg kondiparkba? Ott van

egy csomó eszköz.

Mellesleg, kép nélkül elég nehéz lenne megmondani, hogy mennyi ideig tartana neked elérned a kívánt külsőt.

2020. júl. 2. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2 év edzőtermi edzés max, ha már tudod mit csinálsz és konyítasz az étkezéshez.
2020. júl. 2. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

attól függ miből indulsz ki anélkül nehéz megmondani.

de kb nulláról olyan 2-3 év

2020. júl. 2. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Srácok... 2-3, komoly? Az nem is olyan teljesíthetetlen.
2020. júl. 3. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2-3 ev nem keves ido edzesben es sokan turelmetlenek kivarni es ezert fordulnak bizonyos szerekhez. 2 evig normalis edzeni(ami meg nem is a legnehezebb az egeszben) es normalisan etkezni(ez a kihivas) nem egyszeru es 10/8an fel is adjak vagy nem forditanak eleg idot az etkezesre es csodalkoznak,ha par honap utan nem fejlodtek akkorat,mint amennyit gondoltak.:) De sok szerencset neked!
2020. júl. 5. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

5.

Nem a kérdező vagyok, de érintett a kérdésben :)

A türelmetlenség és a korai feladás sokaknál szerintem abból fakad, hogy ad1: nem tudják, hogyan, merre induljanak el, ad2: túlságosan az eredményre koncentrálnak, és nem magért az edzésért csinálják. Úgy tényleg nem lehet, ha minden edzés után kockahasat akarunk látni a tükörben.

De igazad vagy egyébként.

2020. júl. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!