Fiatal vagyok még, de fáradékony, kedvtelen, lehet tesztó szintem alacsony?
a b vitamin szinted van lent, meg a d is jó eséllyel.
a tesztoszteron fokozó meg xart se csinálna neked. mert az csak akkor használ ha extrém alacsony szinten van.
Lehet h extrém alacsony szinten van... :\
arcszőrzetem nehezen nő, és csak éppen hogy foltokban, ágyban se tudok full kőkemény maradni 20-30 percen át, szóval erre gyanakszom.
Egy próbát megérne azért? Ártani nem árthat
Szedek multivitamint(igaz hogy egy gyenge biotecheset), omega 3 halolajat, ginko bilobát
... :D
teljesen komoly a kérdés, lehet inkább az egészség kategóriába kellett volna írnom, ott kaphatnék értelmesebb válaszokat.
Az hogy fáradékony vagy nem jelenti hogy a tesztoszteronnal van a gond. Van aki szőrösebb típus és van aki nem. Vérvétel kellene és más egyéb kivizsgálások, mert akár cukorbetegség is okozhatja a fáradékonyságod, a pajzsmirigy alul vagy túlműködése is lehet gond.
Alkoholt nem tudom mennyit iszol, de ha hanyagolod 2 hónapig teljesen az is dobhat rajtad, hiszen a máj nagyon fontos ebben.
Kialvatlanság is lehet gond.
Számtalan oka lehet a fáradékonyságodnak, és nem azonnal a hormonokhoz kell nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!