Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiatal vagyok még, de fáradéko...

Fiatal vagyok még, de fáradékony, kedvtelen, lehet tesztó szintem alacsony?

Figyelt kérdés
Heti 3x edzek (igaz egy ideje csak otthon egyekezesekkel), azon gondolkozok veszek valami tesztó fokozó tápkieget. Lehetséges lenne, hogy 26 évesen alacsony lenne a tesztoszteron szintem? Depresszió is rámtör néha..

2020. jún. 26. 08:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
26 évesen jól haza is vágod a hormonjaidat egy életre. Inkább menj ki a napra, az sokkal többet ad a jó kedvnek.
2020. jún. 26. 09:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy az a probléma.
2020. jún. 26. 09:22
 3/11 A kérdező kommentje:
#1: nem szteroidot, legálisan boltban kapható cuccot, ami gyógynövényekből van stb. Érdemes lehetne egy tesztoszteron tesztet végeztetni?
2020. jún. 26. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

a b vitamin szinted van lent, meg a d is jó eséllyel.

a tesztoszteron fokozó meg xart se csinálna neked. mert az csak akkor használ ha extrém alacsony szinten van.

2020. jún. 26. 10:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehet h extrém alacsony szinten van... :\

arcszőrzetem nehezen nő, és csak éppen hogy foltokban, ágyban se tudok full kőkemény maradni 20-30 percen át, szóval erre gyanakszom.

Egy próbát megérne azért? Ártani nem árthat

Szedek multivitamint(igaz hogy egy gyenge biotecheset), omega 3 halolajat, ginko bilobát

2020. jún. 26. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Csak vállald fel hogy kokszolni akarsz csak félsz. Nem kell a mellébeszélés!
2020. jún. 26. 11:46
 7/11 A kérdező kommentje:

... :D

teljesen komoly a kérdés, lehet inkább az egészség kategóriába kellett volna írnom, ott kaphatnék értelmesebb válaszokat.

2020. jún. 26. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Az hogy fáradékony vagy nem jelenti hogy a tesztoszteronnal van a gond. Van aki szőrösebb típus és van aki nem. Vérvétel kellene és más egyéb kivizsgálások, mert akár cukorbetegség is okozhatja a fáradékonyságod, a pajzsmirigy alul vagy túlműködése is lehet gond.

Alkoholt nem tudom mennyit iszol, de ha hanyagolod 2 hónapig teljesen az is dobhat rajtad, hiszen a máj nagyon fontos ebben.

Kialvatlanság is lehet gond.

Számtalan oka lehet a fáradékonyságodnak, és nem azonnal a hormonokhoz kell nyúlni.

2020. jún. 26. 12:08
 9/11 A kérdező kommentje:
inni évek óta nem ittam egy kortyot se, cukorbeteg nem hiszem hogy vagyok, túlsúlyos se, szálkásabb alkat vagyok.
2020. jún. 26. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Ez az összes többi dolgot amit felsoroltam még nem zárja ki.
2020. jún. 26. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!