Ne haragudj, de milyen logika ez, hogy a könnyebb út a nyerő? Vagy, hogy azért gyúrj, hogy tudj kamuzni, vetíteni másoknak?!
Itt a hiba.
Csak magunk miatt szabad edzeni, nem azért, hogy másoknak imponáljunk. Ráadásul bármennyit is nyomsz, ha koksszal teszed, az nem a te saját emberi teljesítményed, hanem "más szint".
2020. jún. 20. 22:36
5/24 MadSeal válasza:
Hát nem tudom, elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Azt simán elhiszem, hogy vannak emberek, akik ennyi idő alatt belenyomnak naturalban a 105be, vagy akár többe is, de azok nem 40kgal kezdik, hanem minimum 70-80al. Az, hogy valaki 2 és fél hónapon át (10-12 hét) heti kb. 6 kgal növelje a súlyt átlagban, teljesen kezdőként, kicsit szerintem túlzás.
2020. jún. 20. 23:36
6/24 anonim válasza:
5ösnek adok igazat, vannak olyan emberek akik "alapból erősek" ez a sport kb nekik lett kitalálva, és teljesen kezdőként is belenyomnak 80-ba párat.
2020. jún. 20. 23:54
7/24 anonim válasza:
6-os vagyok, valamiért elküldte ezért folytatom.
De az hogy 40kgról kezdtél, és két és fél hónap alatt 105-be nyomtál, szerintem esélytelen naturálon. Abból is mondom hogy esélytelen, mert ha tényleg sikerült volna, akkor nem itt a gyakorin menőznél, meg kérnél visszaigazolást.
2020. jún. 20. 23:56
8/24 anonim válasza:
Nagyon szép eredmény. (Lenne ha tényleg megcsináltad volna)
2020. jún. 21. 01:29
9/24 anonim válasza:
Hát nekem még az a két és fél hónap alatt +9 kiló tömeg is sántít kicsikét... Vagy az nem izom.
2020. jún. 21. 02:44
10/24 anonim válasza:
+9 kiló elérhető szerintem kezdőként.
Én is az első két hónapban 6-7 kilót növekedtem és nem zsír volt.
Viszont vannak akiknek egész edzéskarrierük alatt nem növekszik 65 kilót a fekvenyomás. Ennek a srácnak 2 és fél hónap alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!