Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy férfinél kb sorrendben...

Kacsakároly kérdése:

Egy férfinél kb sorrendben melyik izmokra érdemes szerintetek a legtöbbet edzeni?

Figyelt kérdés

Pl. 1 legfontosabb a mell izom,

2 bicepsz

3 has, stb.

Saját véleményeket várok

2020. jún. 19. 22:37
 1/7 MadSeal ***** válasza:
86%

1. Láb és a törzs izmai az általános erőnlét miatt.

2. Mivel sok embernek rossz a tartása, ezért úgy gondolom előbb a hát, s majd csak utána a mellizom.

3.Váll, tricepsz, bicepsz, vádli, csukja kb. ebben a sorrendben.

+1. Alkar lehetne az első helyezettek közt is, mert ettől függ, hogy mennyire tudjuk kihasználni az erőnket, de ezt nem annyira fontos mindig külön edzeni, cipelésekkel, gurtni elhagyásával is alakul, de van, hogy szükség van egy kis extra edzésre.

2020. jún. 19. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván arra, amelyik kevésbé reagál és/vagy el van maradva a többitől.

Általában a mell, bicepsz és has nem tartozik ezek közé.. de gondolom te a "fontossági" sorrendre gondoltál. Amir viszont egyrészt már válaszolt az első, másrészről pedig elég szubjektív, hogy neked mely izmok tetszenek. Ami viszont biztos, hogy bármely izom impozáns volta elég a kalapemeléshez. Nekem a mellem, tricepszem és a hátam olyan, amiről más álmodni szeretne. Viszont lábra és vállra edzek a legtöbbet...

2020. jún. 19. 23:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindig a lemaradt izmokra fordítsd a hangsúlyt, ez egyénenként változó
2020. jún. 20. 06:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled kérdező. Mell, bicepsz, has a sorrend.
2020. jún. 20. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem leszek népszerű, de ha valaki a férfiasságát akarja kiemelni és azért edz, akkor a férfiasságot kiemelő izmokat kell szem előtt tartani. Váll, csuklya, mell, hát, alkar. Az mák kérdés, hogy egészség vagy teljesítmény szempontjából ez nem ez a prioritás és én sem ezt követem.
2020. jún. 20. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Ha egy izmos lábad van, sokkal jobban fog fejlődni a melled is +nem láttam még olyan embert, aki esztétikusan nézett volna ki izmos láb nélkül.

A csajoknak egyébként az is bejön ha jó a segged

2020. jún. 20. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Huh a sok pali a válaszokban:) testépítéssel foglalkozó nőként nagyon előnyösnek tartom az izmos lábakat, vádlit, erre figyeljetek légyszi, mert minden pali aki fel szeretne szedni csak felsőtestre edz kb és ez frusztráló. Iróniát félre téve egyenlően, felhozva az elmaradott testrészeket, ill figyelj a “jelentéktelen” izmokra is pl.: hátsó delta. Nagyon sokan elhagyják.
2020. júl. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!