Egy férfinél kb sorrendben melyik izmokra érdemes szerintetek a legtöbbet edzeni?
Pl. 1 legfontosabb a mell izom,
2 bicepsz
3 has, stb.
Saját véleményeket várok
1. Láb és a törzs izmai az általános erőnlét miatt.
2. Mivel sok embernek rossz a tartása, ezért úgy gondolom előbb a hát, s majd csak utána a mellizom.
3.Váll, tricepsz, bicepsz, vádli, csukja kb. ebben a sorrendben.
+1. Alkar lehetne az első helyezettek közt is, mert ettől függ, hogy mennyire tudjuk kihasználni az erőnket, de ezt nem annyira fontos mindig külön edzeni, cipelésekkel, gurtni elhagyásával is alakul, de van, hogy szükség van egy kis extra edzésre.
Nyilván arra, amelyik kevésbé reagál és/vagy el van maradva a többitől.
Általában a mell, bicepsz és has nem tartozik ezek közé.. de gondolom te a "fontossági" sorrendre gondoltál. Amir viszont egyrészt már válaszolt az első, másrészről pedig elég szubjektív, hogy neked mely izmok tetszenek. Ami viszont biztos, hogy bármely izom impozáns volta elég a kalapemeléshez. Nekem a mellem, tricepszem és a hátam olyan, amiről más álmodni szeretne. Viszont lábra és vállra edzek a legtöbbet...
Ha egy izmos lábad van, sokkal jobban fog fejlődni a melled is +nem láttam még olyan embert, aki esztétikusan nézett volna ki izmos láb nélkül.
A csajoknak egyébként az is bejön ha jó a segged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!