Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lexx Little -ről miért nem...

Lexx Little -ről miért nem hiszek el hogy naturál?

Figyelt kérdés

Követem a palit már régebbről. A csávónak borzasztó jó genetikája van, főleg a lába, de nézzétek a barátnője sztorijaiban hogy néz ki, amikor a fények meg semmi nem áll az oldalára. De még némelyik instás képein is látod hogy naturál. Egyrészt semmilyen jel nincs hogy koxolna, a fizikuma ilyen széles vállal genetika, a lába szintén. Az ereje az elismerésre méltó, de ti is tudjátok hogy vannak csodagenetikájú emberek. A pali egyátalán "nem olyan telt" mint mondjuk cuccos társai. Nézzétek meg Mondjuk jeff Seidot. Amikor versenyre készül látjátok mennyire kerek, száraz, és az izmai mennyire teltek. Lexxnél pont fordítottja. Testzsírja kb 8-12% körül mozog, és ahol nincs fókuszálva fény, az izmai elég laposak. Hogyha nem lenne ilyen extra széles válla hozzá a keskeny csípője, sima átlag kondis fizikum lenne.

Ti mit tudtok mondani?

2020. jún. 15. 20:17
 1/8 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=VcaQq-zZu6s&t=510s

vagy akár itt is a videó első 1 percében

2020. jún. 15. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Egyrészt semmilyen jel nincs hogy koxolna"

A klasszikus "jelei" a szteroid használatnak csak a jéghegy csúcsa. Csak valakinek a fizikumából nem lehet biztosan megmondani hogy használ-e akármit ha még naturál határain belül van.

Meglepődnél a való életben hányan használnak mit, akiken semmi sem látszik.

Lusta vagyok megnézni, de csak akkor lehetne egy tippet mondani arra hogy használ-e valamit ha igen mit ha végig néznénk a fejlődését a kezdetektől és akkor is csak tipp.

Nem mondom azt hogy akármit is használ, csak azt hogy ez így nem lehet eldönteni. Az nem elég ok arra hogy "Nem néz ki elég jól" hogy tiszta legyen.

2020. jún. 15. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Szemelyesen ismerwk nem egy olyan testwpito sracot, akik tolnak ezt azt, es meg nem mondanad roluk. Igaz fele sehogy nem nez ki, de wrted a lenyeget. Na meg ugye nem muszaj atom dozist tolni. Egy minimalis dozissal mar lehrt hoznj gyonyoru format, tdljesitmenyt (naturhoz kepest, fele annyi energia raforditassal) es meg se mondanad. Szoval ezt biztosan csak o tudhatja.
2020. jún. 15. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem natural
2020. jún. 15. 21:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké teljesen 100%-ig nem lehet senkiről megmondani hogy naturál, ezt csak ő tudja, ezzel tisztában vagyok. De nagyobb a valószínűsége szerintem. Joval nagyobb
2020. jún. 15. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagy te tisztán látó?
2020. jún. 15. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezek a zyzz generáción nevelkedett b.uzeránsok nyúlnak az első pár hónap után valamilyen cucchoz.

Kár hogy ilyen irányba fordult a testépítés, bárcsak vissza lehetne menni a 90es, korai 2000es évekbe

2020. jún. 16. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a 90 es években kezdtem, bizony akkor még nem erről szólt ez a sport
2020. jún. 16. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!