Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ácsként lehet tartani/összehoz...

Ácsként lehet tartani/összehozni egy jó formát?

Figyelt kérdés
Hetfőtől péntekig napi 9óra, és azért eléggé fizikai meló, plusz napon van stb...
2020. jún. 13. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Ha megvan a a napi kalória/macro beviteli fizikai munka mellett is össze lehet hozni az áhított formát.
2020. jún. 13. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nagyon nehéz, nap végén még edzeni :/
2020. jún. 13. 19:18
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Felejtős..
2020. jún. 13. 19:30
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha megvan a kellő kaloriabevitel, és az jol el van osztva makrokra, miért ne? Ami kérdésessé lehet, az az edzés, de az sem lesz feltétlen probléma, mert nem kell akkora intenzitással edzeni, amihez maximálisan osszeszedettnek kéne lenned.
2020. jún. 13. 19:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Aki itt azt állítja, hogy meglehet, "miért ne"?, az általában még nem végzett kemény fizikai munkát, napi szinten.

Én azt mondom, hogy próbáld meg hétvégére elosztani valahogy, 2 keméneybb edzéssel. Hétköznap esélytelen szerintem

2020. jún. 14. 12:02
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

Épitőiparban dolgozom én is. Mivel több képesítésem is van ezért tető szigeteléstől, bádogos munkálatoktól kezdve kőműves munkáig minden megy.

Az a heti 3 edzéssel még nincs is gond.

Inkább az étkezés az amit kissé nehézkes megoldani számomra. Ektomorfként szó szerint tömni kell magamba a kaját... pl. nyáron 40 c fokban pl egy tető szigetelés közben nincs az a nagy étvágy.

4 éve edzek és igen is lehet fizikai munka mellett fejlődni. Tényleg az étkezésen dől vagy bukik minden.

2020. jún. 14. 12:20
 7/15 anonim ***** válasza:
25%

na ja, a másik az, hogy a porral jól laksz kb..

testépítés az irodisták sportja.

Viszont a fizikai munka ad egy szívósságot, mert ott nem lehet, hogy abbahagyod 8. ismétlés után, egész nap gürizni kell.

2020. jún. 14. 12:26
 8/15 A kérdező kommentje:
:(
2020. jún. 14. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:
49%
Ok, látom megjelentek a "mindent lehet csak akarni kell" huszárok, szépen lepontozgatták azokat, akiknek van is tapasztalatuk a témában.
2020. jún. 14. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet, pont. Legalábbis hosszú távon nem, rámegy az ember egészsége az állandó fizikai igénybevételre
2020. jún. 14. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!