Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket is idegesítenek ezek...

Titeket is idegesítenek ezek az emberek a teremben?

Figyelt kérdés

Általában az öltözőben találkozok velük, 2-3 főből álló társaság és a létező összes tévhitet végigbeszélik.

"A tejsavo fehérje szálkásít, lábra nem edzek, mert hazafelé gyalog megyek" stb stb.

Most is épp a fogam csikorgatom és már szinte fizikai fájdalmat érzek mikor ezeket hallom magamtól 3 méterre. Beleokoskodni, közbepofázni nem akarok, de engem olyan szinten idegesít ez a jelenség, hogy úgy érzem, mindjárt szétdurran az fejem.

Hiába próbálok nem odafigyelni, csak baxa az agyam :D

2020. máj. 28. 17:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mert öltözés közben mindenki olyan mélyen el van foglalva azzal hogy hogyan vegye fel a zokniját hogy megsüketül és nem halja mit beszélnek mellette.

Ehhez nem kell mással foglalkozni, anélkül is hallani

2020. máj. 29. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:

11# Nem éppen a "zokni felvételére" való koncentrálásra gondoltam.

Hanem például azon jár a fejed, hogy:

-Analízis 2 ZHn jól írtam a megoldást? Tényleg az X tengelyen kellett volna eltolnom a kettős integráltat térfogatszámolásnál vagy cos alfával beszozva, azzal a másik módszerrel amit a tanár mutatott, a nem origó középpontú polárkoordinátás helyettesítésnél?

Stb...

Amik ténylegesen lefoglalnak és gondolkoznod kell rajta. Plusz ha erre még rájön az, hogy sietned is kell mert dolgod van, akkor főleg semmit sem fogsz meghallani.

Nem, mert nem hallod, csak nem dolgozod fel az információt.

2020. máj. 29. 21:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Olyanon aggódni amin már nem tudsz változtatni meg haszontalan.

De értem mire gondolsz.

2020. máj. 29. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!